Og så ikke et ord mere om druer! (okay, lige et enkelt)

22. september 2017 - Artikel af Charlotte Torpegaard

Altså udover lige dette som jeg synes, at I skal have med. For der er endnu ét produkt, der har druer (nærmere betegnet vin) som omdrejningspunkt og det er oven i købet et af mine ultimative yndlingsprodukter i verden. Det er også rigtig mange af jeres (læs blot kommentarerne i konkurrencen her) og stadig flere af jer kommer herned i skønhedspavillonen med blød hud og den smukkeste glød, og dét helt uden hjælp fra hverken makeup eller foundation. For det er nemlig dét den kan – overflødiggøre foundation og pudder og hvad du ellers måtte bruge for at enten kamuflere uensartet hud eller skabe kunstig glød. Og hvad er smukkere end en ren, naturlig, velplejet hud. Det er selvfølgelig Vintner’s Daughter, vi taler om og hvad har den så med druer og vin at gøre? En hel masse, faktisk. For April Gargiulo, der er den virkelig cool kvinde bag olien, kommer af en vin-familie i Napa, der producerer de fineste vine (tjek Gargiulo Vineyards, hvis du er på de kanter) og hele filosofien omkring Vintner’s Daughter er inspireret af den eksklusive vinproduktion med kun det bedste af det bedste i de helt rigtige doser. Jeg har sjældent mødt nogen i skønhedsbranchen, der går så meget op i selv den allermindste dose og detalje som April. Men igen en vin, der ikke er fuldstændig afbalanceret er ikke værd at drikke. Det samme gælder din ansigtsolie.

Kom ned og se for dig selv. Det kunne jo være, at det var lige præcis den olie, du kommer til at sværge til lang tid fremover. Eller tjek den online lige her<<

 

2 kommentarer til “Og så ikke et ord mere om druer! (okay, lige et enkelt)

  1. Hej Charlotte, hvad vil du anbefale, hvis jeg skal vælge mellem denne og Sisleys Black rose Oil?

  2. Hej Salma,

    Tak for din hilsen. Jeg er stor fan af Sisleys Black Rose-serie. Men mit absolutte yndlingsskønhedsprodukt er og bliver Vintner’s Daughter. Den kan noget med glød og hudstruktur som jeg ikke har oplevet andre produkter kunne (prøv også at google for kundetilbagemeldinger – det er ret vildt).

    Men jeg kombinerer gerne med Sisleys Black Rose Mask i ny og næ. Det er stadig en af de bedste ansigtsmasker, der findes.

    De bedste hilsner, Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *