I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Og så har flere spurgt til denne

Jeg ved godt at vi ikke har hverken opfundet chatten eller er firstmovers, når det kommer til det, men hold op, hvor er det hyggeligt med den direkte og umiddelbare kontakt med jer, nu vi ikke kan mødes i pavillonen. Jeg sidder selv med chatten i disse dage, så har du direkte spørgsmål til mig, er det bare med at slå til derinde (og er jeg off-line, kan du let sende mig en besked og jeg vender tilbage med svar til dig). Hold dig ikke tilbage, og det gælder såvel store som små spørgsmål. Vi taler alt lige fra personlige hududfordringer og hvor ofte man skal bruge en ansigtsmaske til hvilken farve neglelak, der skal på fingrene nu.

Og så spørger rigtig mange af jer til vores Digital Detox Mist, som vi taler en del om i øjeblikket. Vi bruger den selv flittigt både hjemme og i pavillonen, når vi er inde for at pakke eller står klar med ordrer til afhentning. Den indeholder pink Himalayasalt og Niaouli, der begge prises for deres gode antibakterielle og antivirale egenskaber.

Niaouli kaldes også den ultimative healer. Ingrediensen er i familie med tea tree som du ganske sikkert allerede kender, blot uden den stærke lugt og den lidt udtørrende virkning som tea tree er kendt for. Til gengæld har Niaouli en eminent rensende, helende og regenerativ virkning.

Niaouli bliver endvidere brugt til at rense luften, hvad vi også flittigt bruger den til i skønhedspavillonen.

Du kan læse mere om Digital Detox Mist her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...