I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Back in stock (sidst røg de virkelig hurtigt)

Det var helt sikkert ikke Covid-19, Kure Bazaar havde i tankerne, da de kreerede deres nye forårskollektion (som I rev ned fra hylderne inden verden gik af lave). Alligevel er den mere relevant end nogen af os kunnet have forudset, for hver af de fire farver symboliserer noget, som vi alle har brug for lige nu (udover at vi helt enkelt også bare har brug for farver, der smager af glæde og forår).

Spørger du farveeksperter og Pantone symboliserer den lyse beige (og virkelig smukke, må jeg tilføje) Cotton renhed og optimisme, mens Rosequartz er symbolet på kærlighed og ikke mindst selvkærlighed. Den fine sarte Mineral, som er en smuk lys grå naturfarve står for enkelhed. Og så er der Mint, den mintgrønne som spås at blive sæsonens farve uanset om vi taler madvarer, køkkener eller skønhedsprodukter, står, sammen med sine øvrige venner i den grønne skala, for håb og ungdom.

Vi har netop fået dem tilbage på hylderne til alle jer, der står på venteliste og har spurgt.

I finder dem her<< (og lad mig tilføje, at de ser mere transparente ud på produktbillederne inde i shoppen end de er i virkeligheden, hvor de er mere farvemættede på den virkelig fine måde)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...