I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Og pludselig blev din søndag lidt mere luksuriøs

Måske har du allerede været inde bag dagens låge i min skønhedsjulekalender. Og tusind tak til alle jer, der er med derinde – det er en sand fornøjelse at dele gaver ud (og ja, der er præmier for over 50.000 kr. og 112 vinderchancer i år). Vi annoncerer vinderne i den lille julehilsen, jeg dagligt sender ud her i december, så er du ikke allerede på listen, er du meget velkommen lige her. Samtidig modtager du et direkte link til dagens låge, så du ikke går glip af noget. Har du ikke været inde i dag, så kan jeg hviske, at du går glip af den smukkeste parfume fra Hermès (og mere til) – du kan stadig nå det her. Lågen kører frem til midnat.

Husk også at det er i denne uge, at ILOVEBEAUTY-juleboksen kommer på hylderne. Det er boks nr. 20, så udover at være juleboksen (til dig selv), så er den noget ganske særligt. Jeg kan kun varmt anbefale dig at holde øje med den, og ja, den har en værdi på over 1.200 kr. og er fyldt med luksussager. Jeg skal nok skrive ud, så du ved mere præcist, hvornår du skal holde dig til tasterne.

Rigtig god første søndag i advent til alle.

4 Kommentarer

 • Svar
  ann kjeller
  5. december 2017 kl. 07:06

  Superskøn gave

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. december 2017 kl. 09:30

  Hvor dejligt at høre, at den faldt i smag, Ann;) Held & lykke i julekalenderen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  5. december 2017 kl. 19:31

  Hej igen Charlotte:) har lige modtaget mine fine musselin klude. Dejligt. Skal de bare vaskes akkurat ligesom almindelige vaskeklude på 60 grader efter 1 dags brug? Synes mine alm vaskeklude var for hårde ved huden så forventer disse bliver mine nye yndlings. 🙂 også tak for olie prøven. Glæder mig til at prøve den. Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. december 2017 kl. 12:35

  Hej Tanja, ja, du skal bare smide dem i vaskemaskinen (op til 90 grader kan de klare). De er supergode – i modsætning til frotté som godt kan kradse lidt i huden, så giver de en nærmest naturlig exfoliering og friskhed i huden uden at ridse eller kradse. Rigtig god fornøjelse – også med Vintner’s Daughter;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...