I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nu vi er ved sol(skader)

Så vil jeg ikke undlade lige at nævne Ruhaku – den fine japanske serie, vi har på hylderne. Det er den med den helt særlige plante – Gettou – fra Okinawa, der, udover at være kendt for sit krystalblå hav og smukke grønne natur, også er berømt for sine indbyggeres lange og sunde levetid. Studier viser, at indbyggerne her både lever længere og holder sig ungdommelige længere end noget andet sted i verden.

Studier viser også, at det især kan tilskrives netop Gettou-planten, der vokser i kraftigt sollys og stærke vindforhold, og traditionelt er brugt af japanerne for dens mange beskyttende og helbredende egenskaber. De både drikker den, bader i den og smører den på.

Gettou virker som en kraftfuld antioxidant og er antibakteriel. Herudover har den – og så er vi tilbage, hvor vi startede, nemlig ved solen – en helt særlig evne til at virke som naturlig UV-beskyttelse ligesom den virker reparerende på solskader. Studier viser endvidere, at dens aromatiske duft har en positiv indvirkning på sind og hormonelle ubalancer.

Så har du – against all odds – fået for meget sol denne sommer eller har du ferie de næste par uger, hvor vejret tegner solrigt og varmt, så er Ruhaku måske værd at skrive sig bag øret. Eller – endnu bedre – smøre på. I Ruhaku bruges Gettou nemlig både som essentiel olie og som blomstervand, der er basen i produkterne, så du får masser af den fra produkterne.

Og jo, du skal selvfølgelig stadig bruge solbeskyttelse i solen.

Find Ruhaku lige her<< (Gettou-olien blev i øvrigt for nylig anbefalet varmt i Alt for Damerne)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...