I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du fået (sol)rynker om munden?

Vi har fået en del henvendelser fra jer omkring solrynker om munden, så vi iler med at gentage nedenstående, som vi ved, at rigtig mange allerede har haft glæde af. It works. Både mod solrynkerne og de andre små linjer om munden.

Værsgo:

Okay, ladies, her kommer drømmeproduktet til alle, der er trætte af de dér små rynker rundt om munden. Mit yndlingslæbemærke har lavet et læbeserum, der mindsker linjer, styrker mikrocirkulationen i læberne (og dermed læbefarven og fylden) og giver masser af fugt.

Det gør den med intet mindre end en 24 karat guldbelagt lille kugle, der ikke kun er den rene luksus, men også den mest effektive applikator, du kan få til dine læber. Samtidig er den antibakteriel, kølende og udglattende. What is not to like?

Vi taler de bedste økologiske olier fra forskellige arktiske bærsorter samt antioxidanter og essentielle fedtstoffer. Ryst blot flasken forsigtigt og rul serummet både på og omkring dine læber. Hvis det ikke er fuldt absorberet indenfor fem minutter, bruger du for meget serum. Så enkelt er det.

Og det virker.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...