I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kan man bade sig i balance?

Faste læsere herinde vil kende min kæmpestore forkærlighed for bade. Karbade især, men også brusebade, fodbade og havbade, der alle, udover at rense kroppen, også har en fantastisk mental virkning. Og det var netop det sidste som Vivien fandt ud af efter at have brændt sit lys i begge ender i reklamebranchen.

Hun begyndte at tage bade, men ikke hvilke som helst bade. Hvad der startede som ganske ydmyge bade for at mindske sit eget stressniveau udviklede sig hurtigt til en større research på genopladning, aromaterapi, urter og mineraler. Især vandt magnesium Viviens interesse – et mineral som vi forbruger hurtigere end vi tanker op. Et WHO-studie har vist at over 75% af voksne amerikanere er i underskud, hvilket har betydning for både muskler, inflammation, stress, søvn og nervesystem. Vi ligger ganske givet ikke langt fra resultaterne i denne undersøgelse her i Danmark.

En alternativ vej til magnesium er via bade, og Vivien begyndte at blande sine egne mineralske bade, alt efter behov, og langsomt begyndte hendes krop og sind at komme sig og finde tilbage. Det blev starten på Verdant Alchemy som er den fineste lille serie af 6 badesalte og 3 badeolier som alle kan bruges til både karbad, brusebad og fodbad. Sågar kan du smøre dig ind i badeolien inden du snupper et havbad og stadig få både den bløde hud og effekten af urter og mineraler.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at kigge nærmere på det – selv har jeg brugt hele sommeren med fødderne i baljer og kroppen i badekar med først den ene badesalt og så den anden badeolie (hey, nogen skal jo gøre det hårde arbejde).

Bad dig i balance lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...