I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Nu kan jeg faktisk ikke nænne at tage strømper på

Jeg kan virkelig godt forstå, at førende stresslæger i udlandet bruger pedicure som en del af behandlingen af deres patienter (læs med her, hvis du enten ikke tror på det eller gerne vil vide mere). Få ting kan få én mere ned i gear end grundig selvforkælelse og en velplaceret fodmassage – og de dér fødder fortjener vitterlig en omgang efter at have været lukket inde i varme støvler hele vinteren. Så i dag lagde jeg mig i stolen i spa’en på Kurhotel Skodsborg, iførte mig hovedtelefoner, blid klavermusik og en lille silkepude på øjnene, og lod mine fødder forkæle i halvanden time med boble-fodbad, tyrkisk scrub, mineralske maskeindpakninger og masser af massage (man kan nemlig bestille ekstra fodmassage, hvis man er til den slags). Te og ingefærshots indenfor rækkevidde. Nu har jeg verdens mest veltilpasse fødder. Faktisk kan jeg ikke nænne at tage hverken strømper eller sko på. Det kan virkelig anbefales at forære dig selv – og dine fødder – en fodbehandling. Det er dine fødder, der skal bære dig gennem livet, og lige om lidt skal de endda gøre det i lidt lettere og garanteret også mere åbne sko.

Bor du ikke lige i nærheden af Kurhotel Skodsborg, så kan jeg varmt anbefale denne. Men massagen må du så selv klare.

Du kunne også være interesseret i...

2 Kommentarer

 • Svar
  Pernille S.
  16. marts 2017 kl. 07:55

  Elsker fodbold! Når der ruller en kamp over skærmen, så giver manden min kvit og frit en god gang fodmassage/zoneterapi ( har lært ham nogle gode punkter)! Din oplevelse i Skodsborg Kurbad lyder som den rene drøm. Kunne godt tænke mig at mine fødder fik HELE pakken 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. marts 2017 kl. 08:36

  Ha ha, Pernille, den har du fået kringlet meget godt;) Og det ene udelukker jo absolut ikke det andet. Her tænker jeg på hjemme-fodmassage og en professionel behandling;)

  (og hav altid et par breve af Kure Bazaars Pedicure Ritual liggende til de næste fodboldkampe. Det er perfekt at massere med den på. Fødderne bliver superbløde og det smager lidt af professionel behandling).

  De bedste hilsner, Charlotte

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar