I believe in freckles (and in Vintner’s Daughter)

15. marts 2017 - Artikel af Charlotte Torpegaard

Jo jo, jeg kommer til både Jo Malone og Aerin lige om lidt (det kommer til at handle om fragrance testing, syrener og om hvilket duftlys, der bedst byder velkommen i entréen, så hold dig endelig til). Men jeg har så længe villet lægge denne lille video op med Gwyneth Paltrow, der deler (og demonstrerer) sine bedste skønhedsrutiner. De er på mange områder meget lig mine – en god rensebalm eller renseolie, en mild exfoliering, en antioxidantolie (som mig sværger hun til Vintner’s Daugher, som hun kalder et lille mirakel), concealer, bronzer og lidt blush og mascara. Voila. Så kan huden nemlig skinne smukt igennem, og det gør den netop, når du bruger Vintner’s Daughter. Tro mig, jeg kan efterhånden spotte de af mine kunder i den lille skønhedspavillon i Kongens Have, der bruger den, for de har en helt særlig glow. Men se selv, hvad Gwyneth siger i videoen her (og hun har endog sin helt egen hudplejeserie som hun kunne have valgt at promovere. Hun valgte Vintner’s Daughter). Kom ned og prøv den (vi har åbent i dag, i morgen og fredag fra 11-17 i denne uge) eller læs, hvad jeg synes om den lige her.

3 kommentarer til “I believe in freckles (and in Vintner’s Daughter)

 1. Hej Charlotte,
  Jeg er meget opsat på at have en have en naturlig sund hund, så jeg er selvfølgelig vild med din blog! Jeg har de sidste 3 år brugt EGF day serum fra Bioeffect. Hvis man nu har tendens til virkelig tør hud ville du så foreslå at bioeffect er et godt valg for mig eller ville jeg opnå en sundere hud med fx olien fra Vintner´s Daughter? BH. Mette

 2. Hej Mette,

  Tak for din hilsen. Det er jeg glad for at høre;)

  Altså, BioEffect er jo et supergodt produkt og hvis du føler, at det giver din hud, hvad den har brug for, så kan jeg kun anbefale det. Men jeg tænker, at du måske spørger, fordi din hud stadig er lidt tør trods brugen?

  Selv ville jeg ikke kunne leve uden mine ansigtsolier. Jeg har brugt olier i virkelig mange år efterhånden, også længe inden Vintner’s Daughter blev favoritten, og jeg elsker den elasticitet og glød, de giver. Jeg bruger dem også ofte over makeup – på kindben, næseryg og ved tindingerne – fordi jeg elsker det lidt ‘dugfriske’ look, det giver.

  Men ansigtsolier går ikke i spænd med BioEffect. Faktisk kan BioEffect slet ikke lide olier, da de opløser EGF-effekten. Vil du kombinere BioEffect med andre produkter skal de helst ikke indeholde for meget olie og du skal endvidere vente i al fald et kvarters tid, inden du smører dem over din BioEffect. Det er der mange, der ikke ved.

  Jeg bruger Vintner’s Daughter dagligt, både morgen og aften. Og så snupper jeg en kur med BioEffect 30 Days Treatment en gang eller to om året, hvor jeg holder en pause med olier og øvrige sager. For mig er 30 Days Treatment klart det bedste BioEffect-produkt af dem alle (den nye øjenmaske er nu også virkelig god!).

  Giver det mening?

  De bedste hilsner, Charlotte

 3. Mange tak for dit lange svar Charlotte, det er jeg rigtig glad for! Og ja, det giver mening 🙂 Jeg tror, at jeg vil forsøge mig med Vintner’s Daughter olien når min nuværende BioEffekt flaske er brugt op. Mvh. Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *