I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Nogle gange skal man bare have et lille skub

For medmindre du tilhører de 10 procent af befolkningen, der aldrig har set det mindste spor af en bule på lårene, så er cellulite med en vis sandsynlighed noget, du gerne vil af med. Og nej, det handler ikke om ideal-mål eller ditto vægt, for cellulite har som udgangspunkt ikke noget med vægt at gøre, men om at de fleste af os bare gerne vil flashe en nogenlunde glat hud lige om lidt, når foråret viser sig og kroppen skal pakkes ud. Faktum er at du rent faktisk kan slippe af med appelsinhuden og endda på kort tid, hvis du gør blot en lille indsats. På søndag den 30. april fra 10-13 hjælper vi dig i gang, og ‘vi’ tæller undertegnede og dygtige Trine Hedegaard, som er Østerbros absolutte yndlings-yogalærer for kvinder. Ligesom mig er Trine meget optaget af den kinesiske Gua Sha-stens eminente virkning på bindevævet – og dermed på cellulite (og flapperarme og ømme skuldre). Rigtig mange af jer kender allerede virkningen fra den fine Gua Sha, som jeg har fået håndlavet til min lille skønhedspavillon i Kongens Have og med den i hånden guider vi dig igennem en formiddag med masser af inspiration fra mig om hud, glød og naturlig forårsrengøring, med enkle effektive yogaøvelser fra Trine (jep, det er op på måtten), sunde snacks og selvfølgelig en dejlig goodiebag og din egen Gua Sha med hjem (Gua Sha’en har i sig selv en værdi af 299 kr.). Det foregår altsammen i fotograf Helle Moos’ fine studie i Nordhavn i København, hvor der er masser af lys, ro og plads til skønhedsfordybelse. Køb din billet lige her, hvor du også kan læse meget mere om eventen (har du allerede anskaffet dig min Gua Sha, kan du købe billet uden Gua Sha her. Så skal du blot huske at tage den med). Alle kan være med. Også jer, der aldrig har boltret jer på en yogamåtte før.

Psst … vi kommer også til Århus. Læs mere her<<

Du kunne også være interesseret i...

5 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  24. april 2017 kl. 16:51

  Hej Charlotte. Tak for tidligere svar. Den læbestift må jeg få købt. Det lyder som et spændende arrangement men for os i Jylland, kunne du så evt overveje en lille video om brugen af gua sha( eller kan jeg mon let bruge den bare ved brug af brugs anvisningen 🙂 jeg har også tørbørsten som jeg er glad for men lyder til at denne sagtens kan kombineres med tørbørsten. Kh. Tanja

 • Svar
  Louise
  24. april 2017 kl. 17:57

  Uuuh, det lyder vel nok som en skøn, skøn dag,- hvem der bare havde mulighed for at tage med.
  Jeg synes I skulle overveje at tage på tour til Århus/ Jylland…..- Det er sikkert ønsketænkning, så jeg stemmer også i i forhold til en lille video,- er ikke rigtig kommet i sving med min gua sha😏.
  God fornøjelse på søndag 🙂
  Kh Louise

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. april 2017 kl. 21:11

  Det kan du tro, Tanja, jeg har en Gua Sha-video på min to do-liste. Jeg håber, at jeg kan få den lavet i næste uge. Hold et vågent øje herinde.

  xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. april 2017 kl. 21:14

  Mange tak, Louise, og jeg har talt med Trine om at komme en tur til Århus også. Det er blot lige med at få det passet ind med kalendre, pavilloner og ja, du kender det sikkert. Vi lover at kigge på det. Og Gua Sha-video er på vej – forhåbentlig i næste uge – så du kan komme godt i gang med din sten. Den hjælper jo ikke på hylden;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. maj 2017 kl. 21:18

  Kære Tanja og Louise,

  Vi har lavet en event i Århus – læs mere her: https://www.ilovebeauty.dk/holdojemed/jo-vi-kommer-ogsaa-en-tur-til-aarhus/2017/05/.

  Og der er også kommet en Gua Sha-video op;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar