I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Jo, det vil jeg selvfølgelig gerne

Jeg har fået rigtig mange forespørgsler fra jer – i kommentarer, på mails og sociale medier – om jeg ikke vil lave en lille video med Gua Sha’en til jer, der ikke har mulighed for at deltage i Gua Sha-yoga-eventen på søndag. Det vil jeg selvfølgelig gerne, så er du en af dem, der gerne vil nå at mindske den yderst uvelkomne cellulite inden du skal i mini og bikini, så hold øje herinde på skønhedsbloggen i næste uge, hvor jeg får plads i kalenderen til at lægge den op. Faktum er, at den virker – også på flapperarme. Forleden fik jeg den fineste mail fra Kajsa, der fylder 70 år meget snart (stort tillykke) og glæder sig til, for første gang, at fejre sin fødselsdag uden at iføre sig lange ærmer. Gua Sha-indsatsen har nemlig betalt sig og flapperarmene er blevet strammere og klar til at vise frem. Det er da en dejlig mail at få. Vil du også af med flapperarme, cellulite, myoser, you name it, så kan du stadig nå at tilmelde dig Gua Sha-yoga-eventen på søndag klokken 10-13. Foruden en goodiebag med alskens dejlige Pukka-teer, Moshi Moshi Mind yoga-strømper, rawfood-snacks, den fineste olie fra Purely Professional og selvfølgelig både underholdning og yoga, får du selvfølgelig også din egen Gua Sha med hjem. Læs mere her<<

Du kunne også være interesseret i...

4 Kommentarer

 • Svar
  Joan Østergaard
  1. maj 2017 kl. 10:19

  Hej Charlotte
  Hvis nu der er flere af de goodiebags tilbage efter eventet, kan man så få lov til at købe en, til en god pris?😍
  Kh. Joan

  PS. Det går meget bedre med jaderulningen, jeg må virkelig have mange spændinger, siden jeg kunne udløse de voldsomme hovedpiner, men når jeg ruller helt stille, sker der heldigvis ikke noget.😊 Så tusind tak for tippet.❤️

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. maj 2017 kl. 13:03

  Kære Joan,

  Hvor godt at høre med jaderulningen. Hvis du gør det jævnligt, vil det hjælpe dig med spændingerne – stille og roligt;)

  Mht. goodiebags, så var der helt fyldt op, så vi har ikke nogen tilbage (vi sælger dem desværre heller ikke – det er en ekstra treat til dem, der deltager). Der er flere events på vej, så hold endelig øje.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Joan Østergaard
  2. maj 2017 kl. 08:21

  Jeg kunne se, at i skulle have et event i Aarhus, så håber jeg at Odense bliver det næste, for så tilmelder jeg mig straks.☺️🤞🏼

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. maj 2017 kl. 08:59

  Vi skal absolut have Odense i tankerne også, Joan;)

Efterlad en kommentar