I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

No nasties-skønhedsmærker, du skal kende #4

Lad os lige slå det fast med det samme. Der findes ikke sunde neglelakker, men der findes neglelakker, der er langt sundere end andre. Og læser du jævnligt med her på skønhedsbloggen, vil du vide, at jeg er ret vild med Kure Bazaar, der i mine øjne har sat standarden for naturlige neglelakker med en dramatisk reduktion i brugen af kemikalier. I stedet stammer 85% af ingredienserne fra naturen, og de inkluderer træmasse, hvede, bomuld, kartofler og majs. Jo, du læste rigtigt. Og de er supercool. Akkurat som de andre mærker i denne lille no nasties-kavalkade blev Kure Bazaar skabt af topmodellen Kartika, da hun var gravid med sit første barn og gerne stadig ville kunne føle sig smuk og velplejet, uden at gå på kompromis med sin babys sikkerhed. Det gjorde hun i samarbejde med branchekenderen Christian David, der blandt meget andet har arbejdet for Dior. Kure Bazaar har slået sig gevaldigt fast med blandt andet Nail Suites på Park Hyatt Paris og med en yderst populær neglebar hos Bon Marché i Paris. Neglelakkerne er 4-free, dvs. uden toulene, formaldehyd, dibutyl phthalate og syntetisk kamfer, som er de værste neglelak-nasties. Derudover har de skabt en neglelakfjerner baseret på hvede og sukkerrør i stedet for acetone og andre skrappe kemikalier. What is not to like?

Jeg har taget et lille udvalg af mine favoritfarver og -produkter fra Kure Bazaar ind på hylderne i min lille skønhedspavillon i Kongens Have, hvor du er velkommen til at komme forbi og høre nærmere. Jeg har også lagt dem i webshoppen til alle jer, der ikke lige har Kronprinsessegade og København som nabo. Det er lige her<< (der er også nogle superfine manicure- og pedicuresæt!)

Psst… der er en fullsize Kure Bazaar-neglelak med i Yummy Mummy-boksen. Se den her<<

6 Kommentarer

 • Svar
  Pernille Aaby Larsen
  20. september 2016 kl. 09:07

  Hej 🙂 Kan du anbefale en god top coat og en base coat, der også er mere “naturlige”?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. september 2016 kl. 09:13

  Jeg kan anbefale Kure Bazaars, der er baseret på det samme som neglelakkerne. Jeg har testet både base-, top- og rigtig mange af lakkerne, og de holder hundrede procent. Du kan se dem inde i min webshop her: http://shop.ilovebeauty.dk/collections/favoritter.

  Og så er jeg rigtig imponeret af lakfjerneren, da lakfjernere er noget af det mest kemikaliefyldte indenfor skønhedsprodukter. Og noget mange glemmer i farten, når de køber naturlige neglelakker. Den skal lige sidde på neglen et øjeblik, og så kan det fjernes.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Jette Neuenschwander
  20. september 2016 kl. 12:19

  Hej Charlotte, tak for din ekstra pakke, du lagde i min boks. Er begyndt på theen. Hilsen jette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. september 2016 kl. 13:56

  Kære Jette, absolut selv tak – og godt at høre med teen;) Det er jo også perfekt med te i det lidt køligere vejr.

  Rigtig god dag!

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie
  22. september 2016 kl. 07:22

  Mit allerynglings favoritmærke ! Og alle de smukke farver!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. september 2016 kl. 08:43

  Det er nemlig ét af de eneste ‘natur’lakmærker, der virkelig forstår sig på farver. Dejligt at du deler favoritten, Mie;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...