I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

No. 1 Bestselling Brand (vi kan kun være enige)

En af de ting, jeg altid prioriterer, når jeg er i London, er besøg hos stormagasinerne Liberty London og Selfridges. Deres skønhedsafdelinger er kæmpestore og pompøse, og det elsker jeg at kigge på. Men min tid bruger jeg altid i den lidt mindre afdeling, der huser de mere holistiske produkter.

Det er her jeg ofte finder (eller gjorde, det er jo desværre længe siden nu, at det var en mulighed at browse rundt på må og få, ja, at rejse for inspiration i det hele taget) små spændende brands og sager, og jeg har altid en masse med hjem.

Der var nu ikke dér, jeg fandt mit yndlingskollagenpulver fra Ancient+Brave (det lærte jeg at kende over en picnic på Amlys fantastiske eng i East Sussex), men sjovt er det at det nu også ligger i Selfridges og – på meget kort tid – ligger som ‘number one bestselling Health + Wellness brand’. Det skal der alligevel noget til for at blive.

Hvis du således ikke allerede har prøvet True Collagen fra Ancient+Brave, så kan både jeg – og Selfridges – på det varmeste anbefale det. Det er, hånden på hjertet, det bedste collagenmærke, jeg har prøvet (og jeg har prøvet en del de seneste par år).

Du finder det her<<

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  16. maj 2021 kl. 07:51

  Kære Charlotte. Alt hvad du skriver om skønhed og sundhed suger jeg til mig og har da også adskillige ting fra din shop. Heriblandt min Rosa kvarts ruller og guasha. Glæder mig til sidstnævnte Challenge da jeg ærligt og desværre ikke får den brugt. Har de sidste år kunnet bevare en rimelig sund livsstil med god kost og motion. Men lige nu er jeg gået lidt kold i motivation og ideer desværre. Kunne du ikke overveje at dele lidt om dine kostvaner. Mest morgenmad og frokost/mellemmåltider da jeg spiser det samme som mine børn og mand til aftensmad. Kærlig hilsen Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   25. maj 2021 kl. 16:02

   Kære Tanja

   Mange tak for din søde hilsen, og undskyld sent svar. Det er altid dejligt at høre at vi – og vores produkter – falder så godt i smag. Og jo, det kan du tro, jeg vil absolut gerne dele meget mere af den slags, da det mindst lige så meget som de produkter, vi smører på, har en god indflydelse på ens hud. Der ligger allerede en del opskrifter og forslag herinde, hvis du gerne vil lidt i gang hurtigt. Søg blot i søgefeltet, så skulle der gerne komme noget frem. Vi lægger også jævnligt noget op på Instagram, også fra andre end os, så følg os også gerne dér hvis du ikke allerede gør det (@charlottetorpegaard).

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...