I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den indeholder (også) 40 sporstoffer og mineraler

Vi er i fuld gang med at holde et hav af jer til Gua Sha-ilden inde på Instagram, hvor vi kører vores tilbagevendende og yderst populære Gua Sha Challenge. I den forbindelse har flere spurgt til selve stenen og den viden skal I selvfølgelig ikke snydes for herinde.

Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilken sten du vælger, når du vælger din Gua Sha.

Gua Sha har eksisteret i årtusinder. Traditionelt ville kinesiske bedstemødre tage en flad, glat ting som en stor mønt eller siden af en ske, og bruge den på deres børnebørn, hvis de havde stivhed i nakken eller en forkølelse. Siden blev bianshi-stenen det foretrukne Gua Sha-remedie. Bianshi har fået en vigtig plads i traditionel kinesisk medicin for sine helende egenskaber. Vores originale håndlavede Gua Sha er derfor skabt i bianshi-sten og helt efter traditionelle kinesiske forskrifter.

Bianshi-stenen består af mere end 40 mineraler, der sammen med selve brugen af stenen, er med til at øge mikrocirkulation, afspænding og revitalisering af huden.

Du er derfor i de bedste hænder med vores Gua Sha og alt du skal gøre, hvis du vil skabe mere flow i kroppen (og mindre cellulite og flapperarme) er at finde 10 minutter til at gua sha’e. Brug 40 faste strøg de steder, du gerne vil stramme op (og mindske buler, lad os bare sige det som det er). Vi kører lår og overarme på Instagram, men du kan frit inkludere skuldre, mave, baller og underben efter behov.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...