I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Backstage

Nemme lakker, lette konsistenser og tørre ben

Du kender måske allerede Anne Mønsted fra Costumes modesider, hvor hun hver måned fortolker en trend på egen krop – og til lige billigere penge end de originale showpieces. Nu har Anne også fået skønhedssiderne under sine vinger og her behøver skønhedsprodukterne heller ikke altid at koste en formue. Fx. sværger Anne stadig til Niveas bodylotion, som hun har brugt altid. Læs med her om lakker, der er nemme at lægge, solcremer der er lette i konsistensen og om Annes tip til tørre ben.

Hvor skal du holde sommerferie? “I år skal jeg for første gang nogensinde udelukkende holde ferie i Danmark. Den første uge skal bruges på Roskilde Festival, mens de to andre uger skal tilbringes i mit sommerhus i Tisvilde. Der skal grilles, spilles bordtennis og slappes af i skyggen.”

Hvilke tre ting pakker du altid i kufferten? “Jeg pakker nok nærmere 300 ting i kufferten, men tre af dem er helt sikkert en løs og let sommerkjole, solbriller og min Nivea fugtighedscreme. Jeg ved ikke noget værre end tørre ben.”

Dit yndlings-badetøjsmærke? “På trods af jeg ikke kan lide at ligge på stranden elsker jeg at shoppe bikinier. Jeg køber dem altid på H&Ms hjemmeside for udvalget er stort og så ruinerer det mig ikke.”

Hvilken bog har du med på ferie? “Først skal jeg have læst ‘Jeg er Zlatan Ibrahimovic’ færdig. Den har ligget og samlet støv i sommerhuset siden påske, men den lover godt. Derefter skal jeg læse ‘En af os sover’ af Josefine Klougart. Min kærestes søster forærede mig den i julegave og det er hendes yndlingsbog, så jeg har høje forventninger.”

Din yndlingssolcreme? “Jeg kan ikke tåle fede cremer i ansigtet, så jeg sværger til den lette lotion fra La Roche-Posay. Min hudlæge anbefalede mig den forrige år, og jeg har været meget glad for den. Da jeg nemt får pigmentpletter, bruger jeg altid faktor 50 i ansigtet og 30 på kroppen.”

Din yndlingsneglelak denne sommer? “For tiden er jeg lidt træt af stærke farver, så denne sommer bliver det neutrale, beige nuancer som skal pynte på mine fingre og tæer. Diors lakker er supernemme at lægge på og deres Gel Top Coat giver den smukkeste overflade og holder godt.”

Dit bedste sommer-skønhedstip? “Alle ved vel, at de skal bruge solcreme, så jeg vil sige få dig en ægte fodbehandling hos en autoriseret fodterapeut. De kan simpelthen få dine fødder til at se ud som var de nye. Og det med lakken kan du altid selv gøre derhjemme.” (Anne går hos Klinik for Fodterapi i Herluf Trolles Gade)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar