I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nej, det er ikke bare at tænde

Vidste du, at første gang du tænder et nyt duftlys skal du lade det brænde i minimum en time. Det er for at sikre at lyset får lov at brænde helt ud til glasset og får en ensartet flade fra starten. Derved forhindrer du såkaldt ‘tunneling’, altså at lyset brænder hurtigst ned i midten og laver en lille fordybning (som kommer til at vare lyset ud). Derefter kan du brænde lyset så længe eller kortvarigt du har lyst, husk blot at klippe vægen, så den altid er kort og lige.

Du vil opleve at det gør en stor forskel for både lysfaldet og varigheden af dine ofte (dyrekøbte) duftlys, og brænder du vores som ovenfor vil du have en brændetid på 50-60 timer pr. lys. Duftlyset dufter også dejligt når det blot står i rummet og når det er tændt, giver det røgfarvede glas et smukt lys.

De duftlys vi har sat på hylderne hos os er i øvrigt håndblandet i New York af sojavoks og naturlige duftnoter, og det smukke røgfarvede glas er skabt af blyfrit genbrugsglas. Genbrug det til dine makeuppensler, når lyset er brændt ned.

Du kan læse mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...