I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

I de kolde måneder kan jeg simpelthen ikke undvære min ansigtsolie fra Vintner’s Daughter

Det er en helt særlig æstetik der præger designer Julie Fagerholts Instagram. Takeaway-retter bliver ophøjet til nærmest restaurantniveau (vi får lyst til at bestille mad alle de steder, Julie viser fra), en vase bliver et kunstværk og tøj, ja, det giver sig selv med en fortid som grundlægger af Heartmade og i dag designer og kreativ konsulent hos H2O Fagerholt som pryder et hav af cool piger, herhjemme og internationalt.

Og så er der skønhedsprodukterne. En blanding af Aesop sæber, Hermès læbestifter og Glossier makeup (Julie er veninde med Emily Weiss, but of course) i smuk kombination med fine duftlys og smuk røgelse (især denne). Og så er vi glade for at Julie jævnligt handler hos os og ovenikøbet fortæller om det på Eurowoman.dk der netop har besøgt hende for at kigge i skønhedsgemmerne.

Her spottede vi både David Malletts kult-hårserum om hvilken Vogue har skrevet: Don’t leave Paris without it (det er vitterlig også det bedste hårserum du kan få) og tada, Vintner’s Daughter.

‘I de kolde måneder kan jeg simpelthen ikke undvære min ansigtsolie fra Vintner’s Daughter‘ fortæller hun til Eurowoman.

Vi er helt enige. Heller ikke i de kolde måneder kan vi undvære den.

Læs hvad den kan gøre for dig lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...