I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når det danske vejr er regnvejr

Denne uge har stået på modeuge i København, og det rimer bare ikke særlig godt på regnvejr. Stiletterne får ødelagt hælene, stylingen bliver ødelagt af regntøjet og håret, ja, det klasker. Der er bare intet som regnvejr, der kan ødelægge en god hårdag, vel?

Modeuge eller ej, vi lader ingen i stikken hos os.

Ind kommer Rainy Walk – letvægtsolie som udover at give håret blødhed og glans også virker som et skjold imod den fugt, som kan gøre dit hår frizzy. Så den er særligt god til dig, der glatter dit hår og ønsker at effekten skal kunne holde til fugtigt, dansk vejr. Det er lidt et drømmeprodukt, hvis du spørger os og man skulle næsten tro, at Uka havde lavet den særligt med Danmark in mente.

Rainy Day Hair Oil indeholder både moringa, acai og arganolie, som alle er kendt for deres plejende egenskaber. Som Ukas andre hårprodukter indeholder den også den plejende varmeaktiverede ingrediens y-docosalactone, og kan med fordel bruges inden varmestyling og føntørring for ekstra effekt.

Og som altid med UKAs produkter er duften fantastisk, særligt på en grå og trist regnvejrsdag, hvor lemon og mynte virker opløftende og energigivende.

Så både håret – og vi – kan lidt igen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...