I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Kig ned i fødselsdagsboksen her

Jeg kunne skrive spalte op og spalte ned om alle de fine produkter, der er i vores fødselsdagsboks. Men det er jo søndag, og vi har allesammen brug for letfordøjelige input, så jeg vil lade skriblerier være skriblerier og i stedet give dig et direkte kig ned i den, så du både kan se og høre, om den er noget for dig. Det får du i videoen her nedenfor.

Fødselsdagsboksen kommer op tirsdag formiddag klokken 10.00 på onlineshoppen og jeg håber meget at den falder i smag. Den koster 299 kr.

Hvis den gør, så husk at lave en konto i shoppen på forhånd, hvis du ikke allerede har én. Det plejer at gå rigtig hurtigt med vores ILOVEBEAUTYbokse, og det er jo ærgerligt at gå glip af den, fordi du først skal skrive navn og adresse eller finde dit kortnummer frem fra gemmerne.

4 Kommentarer

 • Svar
  Helle
  18. august 2019 kl. 19:15

  Hvad er prisen på fødselsdagsboksen
  Vh Helle

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   18. august 2019 kl. 20:02

   Kære Helle,

   Tak for din hilsen. Den koster 299 kr. – jeg har fluks tilføjet det i indlægget;)

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Birgitte
  19. august 2019 kl. 09:13

  Kære Charlotte, jeg kunne godt tænke mig at købe fødselsdags boxen, men rejser på ferie på lørdag, vil den kunne nå at blive leveret senest fredag? Kh Birgitte

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   19. august 2019 kl. 09:40

   Kære Birgitte,

   98% af vores pakker lander allerede næste dag, og vi sender alle fødselsdagsbokse afsted med det samme tirsdag. Med lidt postheld skulle du have den allerede onsdag eller torsdag.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar