I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Mon ikke en del af jer vil glæde jer over dette

Hver eneste gang, vi har haft de små mini-travelsize-versioner af Kjær Weis makeup, har I spurgt efter dem. Og vi har spurgt efter dem. Og nu er de her. Endelig.

Vi taler de fine røde æsker til Kjær Weis makeup-refills som er lidt lettere i tasken end de ikoniske sølvæsker som produkterne ellers kommer i. Du kan købe dem hos os for vi har fået dem på hylderne som de første (sammen med Kjær Weis selv, naturligvis).

Here’s the deal:

Når du køber et Kjær Weis-produkt første gang, køber du det som et færdigt produkt i den ikoniske sølvæske som har vundet flere priser. Når du har brugt produktet og har brug for et nyt, køber du blot refill’en som du sætter i sølvæsken. Sådan har det altid været. Og det er både nemt og bæredygtigt.

Men nu har du så et valg mere. Nemlig den røde æske skabt i det karakteristiske strukturerede Kjær Weis-højglanspapir, der er både genanvendeligt og komposterbart, og en del lettere end sølvæsken, hvis du har dine produkter med i tasken eller på rejse. Når du køber den røde æske er den – i modsætning til sølvæsken – tom. Du skal således altid købe den refill der passer til for at have et helt produkt, når du vælger den røde æske.

Det er faktisk ikke så svært som det kan lyde. Og har du brug for hjælp, skriver du selvfølgelig og som altid endelig bare til os på hello@ilovebeauty.dk eller på chatten inde i shoppen. Så hjælper vi fluks med den rigtige kombination.

Og ellers er det blot at tage for sig af retterne her<< (der er både refills og de nye æsker, hvis du scroller lidt ned)

2 Kommentarer

 • Svar
  Majbritt Normann Nielsen
  20. juli 2020 kl. 20:11

  Kære Charlotte
  Har du æsken til Kjær Weis lip balm? Jeg har nemlig købt en lip balm i refill udgaven, fordi jeg fejlagtigt havde forstået, at den passede i hylsteret til lip tint produktet, men ak den er for høj :-/ Men måske jeg er heldig hos dig? 🙂
  Bedste hilsner
  Majbritt

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. juli 2020 kl. 23:28

   Kære Majbritt

   Åh, hvor ærgerligt. Du skal næsten bede dem bytte den for dig. Vi har desværre ikke lipbalmen hos os, da vi har valgt vores lipbalms fra et andet mærke, men jeg vil gerne se om jeg kan bestille et hylster hjem til dig (hylsteret til lipbalmen er dog ikke rødt, men sort, ved jeg – blot til info).

   Smid os endelig en mail til hello@ilovebeauty.dk hvis du ønsker at vi skal undersøge det for dig.

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...