I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Her er min ‘guilty pleasure’

Hvis vi skal blive et øjeblik ved dét med at huske sig selv i den travle julemåned, så vil jeg lige benytte lejligheden til at nævne en af de ting, jeg selv sværger til. I virkeligheden kan man nok kalde det for min ‘guilty pleasure’ for helt godt for huden (og bæredygtigheden) er det ikke. Til gengæld er det virkelig godt for min krop og psyke. Vi taler lange, varme bade. Meget varme. Åh, det er det bedste, jeg ved og for mig hænger velvære uigenkaldeligt sammen med badekar (også når jeg er på hotel), og jeg begræder den tendens i 1980’erne, hvor alle badekar blev smidt ud til fordel for brusenicher. Jeg ved, at det ikke er den mest bæredygtige skønhedstrend at fylde et badekar med vand. Og jeg ved, at ingen eksperter nogensinde har sagt, at meget varmt vand er godt for huden. Slet ikke om vinteren. Men et varmt karbad kan så meget for ens velvære, stressniveau, psyke, søvn, ja, jeg kunne blive ved. Mit yndlingsbad er i øvrigt dette (du sover som en baby) og det er også en virkelig god julegaveidé til veninder/søstre/mødre/kolleger, der trænger til en lille pause i hverdagen.

4 Kommentarer

 • Svar
  Line Høj
  28. november 2017 kl. 22:38

  Jeg har købt en badebalje til voksne og let me tell you, det er den bedste investering til dato. Har drømt om et badekar i ÅREVIS. Det er fantastisk 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. november 2017 kl. 14:31

  Det er nemlig så smart, Line, med sådan en badebalje. Sådan én tænkte jeg også på at købe til vores sommerhus. Det lyder som om du kan anbefale det;)

  Kom en håndfuld Epsom-salt i og to dråber sort peber æterisk olie (ikke mere end to dråber!). Jeg lover, at du ryger lige lukt til drømmeland.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne Mette K
  29. november 2017 kl. 16:31

  Mine too! Vi har faktisk ikke rigtigt plads på badeværelset men det skal bare være der. Jeg undværer det også nødigt på feks storbyferie, så er det altså skønt at slutte med en dejligt bad.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 11:09

  Ja, Anne Mette, det fylder sådan et badekar. Og selv om min kæreste flere gange har forsøgt at vise mig smukke billeder af nyrenoverede badeværelser med brus, så beholder jeg hellere det gamle med badekar. Derfor elsker jeg også ferier i Paris, fordi der altid er badekar på værelserne. I London har de fjernet dem mange steder. De bliver klogere;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...