I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Du skal jo også huske dig selv

Jeg er kommet i julehumør. Hvordan kan man andet, når man kører igennem byen med julemarkeder på torvene, et julepyntet D’Angleterre og vinduer hos Conditorie La Glace fyldt med honningkager, marcipangrise og rød/hvide trommer (jo, vi gik ind). Og så er jeg selvfølgelig i fuld sving med min skønhedsjulekalender til jer – en tradition på nu ottende år. Og jeg kan kun sige, at den igen i år bliver en skønhedsslaraffenland af produkter, som du allerede kender fra mine skriverier og min anbefalinger. Der er præmier for over 50.000 kr. som kan blive dine, og oven i købet kan du få et forspring, hvis du skriver dig op på den særlige julekalenderliste (det er lige her<<). Så modtager du nemlig hver morgen i december en hyggelig julehilsen med et direkte link til dagens låge (faste læsere vil vide, at jeg går stærkt ind for de gode morgener, der har indflydelse på hele din dag – læs selv med her)

Nu vi taler jul så har jeg selvfølgelig også en julegave-beautyboks i ærmet. Du ved, julegaven til dig fra dig (eller fra katten, hunden …). Det er min ILOVEBEAUTYboks nummer 20 – tænk engang – og det skal selvfølgelig fejres med manér. Den indeholder derfor syv gyldne luksus-skønhedsfavoritter, flere af dem fullsize, som jeg er helt sikker på, at du gerne vil have fingrene i (den har en værdi af over 1200 kr., så hold dig endelig til tasterne). Den kommer i starten af december, så gem lidt af julebudgettet (til dig selv).

12 Kommentarer

 • Svar
  Rie Dyrnes
  26. november 2017 kl. 19:19

  Glæder mig så meget. Håber at heldet smiler til mig i år. Er spændt på din box nr 20 :O)

 • Svar
  Tina KH
  26. november 2017 kl. 20:24

  Lyder som ren forkælelse med sådan en boks:-)
  Rigtig god aften og snart glædelig juletid til dig.

 • Svar
  Pernille S.
  27. november 2017 kl. 09:50

  Jubiii, voksenjulekalender – så bliver det atter jul 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2017 kl. 10:34

  Hvor dejligt at høre, Rie – og ja, det må da være din tur til at vinde snart;) Og du kan sagtens glæde dig til boksen. Jeg glæder mig i al fald til at vise jer den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2017 kl. 10:35

  Kære Tina, det ER ren forkælelse. Det lover jeg;)

  Snart glædelig juletid til dig også.

  xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2017 kl. 10:35

  Ja, absolut en voksenkalender (selv om jeg ved, at der er døtre, der også sniger sig med under lågerne;). Stort held til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  JLO
  27. november 2017 kl. 11:33

  Glæder mig big time til din ILB boks nr. 20 samt julekalender den var god sidste år -så krydser fingre og håber på mere held i år 🙂
  Kh. JLO

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2017 kl. 12:03

  Ja, JLO, jeg krydser også for dig og håber, at der lander nogle af de gode sager på dine hylder. Og boksen, ja, jeg kan kun anbefale at holde et vågent øje;)

  xxCharlotte

 • Svar
  Anne Mette K
  27. november 2017 kl. 18:32

  Brrrr i dag har jeg spejdet lidt langt efter julehumøret må jeg indrømme, lad os få lidt let frost, blå himmel – og solskin ikke mindst 🙂 Men, om lidt er det december, glæder mig til at følge med, ju(bi)l(ærums) beautyboksen lyder noget så tillokkende. Håber I havde en god fredag eftermiddag i din skønne butik.

 • Svar
  HeLene
  28. november 2017 kl. 14:16

  Åh, det er spændende, jeg har haft så travlt så travlt men nu håber jeg at oplade lidt i adventsweekend og så nøje passe min indbox for den nye boks fra dig. Glæder mig til både kalender og julboks!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. november 2017 kl. 14:32

  Åh, der skal også virkelig mange fine lys til at opveje regnvejret og de kolde fødder i disse dage, Anne Mette. Jeg håber virkelig, at julekalender og beautyboks kan sætte lidt fut i det hele;)

  Rigtig god dag til dig.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. november 2017 kl. 14:33

  Hvor dejligt at høre, HeLene – ja, ikke det meget travle, men at du har lyst til at holde øje med indboksen den næste tid. Jeg lover at gøre mig umage;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...