I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Meget mere end krystaller og månebade (selv om vi også elsker det)

Er du ny herinde, måske blevet nysgerrig af artiklen i Berlingske i går eller af noget af al den anden fine omtale, vi har fået på det seneste (tusind tak for det), så vil jeg for god ordens skyld nævne, at vi byder på meget andet end krystaller, månebade og ansigtsolier til 1.495 kr. (selv om Vintner’s Daughter, hånden på hjertet, er den bedste ansigtsolie, du finder overhovedet, hvis du drømmer om en sund, smuk og naturlig hud og glød. Det er det ikke kun mig, der synes. Den har fået flere prestigepriser end nogen anden ansigtsolie og er den, der sidder på huden af en lang række af de Hollywood-stjerner, du måske så betræde den røde Oscar-løber i nat. Mere om det i næste indlæg).

Rent faktisk har vi en ret håndgribelig holdning til skønhed hos os. Vi går højt op i ingredienser i vores produkter, i friskheden (de står aldrig på hylden hos os udover 1-2 måneder), i gode, enkle rutiner der passer til hverdagen og huden (vores billigste produkt koster 35 kr. og det dyreste 1.865 kr. så der er noget for alle – denne fine lille økologiske serie hvor alt koster under 200 kr. sprøjter vi fx ud), og i at skabe ritualer der kan gøre dagen blot en smule mindre hektisk og mere omsorgsfuld overfor sig selv. Alle studier viser nemlig at når man tager sig kærligt af sig selv, har man et langt større overskud til at tage sig af alle andre også. Win-win, hvis du spørger mig.

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at følge med herinde, og selvfølgelig også hoppe med på vores nyhedsbrev, hvis du – som jeg – glemmer at følge med, hvis tingene ikke lander direkte i mailboksen.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi os i skønhedspavillonen i Kongens Have, hvor vi hellere end gerne byder på tips og råd. Vi har også en fin online-vejledningsservice, hvis du gerne vil have mere personlig hjælp til dine rutiner, men ikke bor i nærheden. Den er du velkommen til at benytte dig af her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...