I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Mange tak for taletid til Berlingske

For nylig havde jeg besøg i skønhedspavillon af Maise Njor, som du ganske sikkert kender for både hendes mange populære bøger og de finurlige klummer og artikler, der strømmer fra Maises hånd. Nu var hun på jagt efter tendenser indenfor skønhedsverdenen, og det tog vi en snak om over en kop kaffe i Kongens Have. Mere specifikt lød spørgsmålet om vi skal ældes med ynde eller ældes uden det kan ses.

Det har jeg selvfølgelig en masse meninger og tanker om, og dem kan du, hvis du har lyst, læse i Berlingske i dag søndag, hvor jeg udtaler mig om alt lige fra månebade og ansigtsruller til Botox, Glossier og Isabella Rossellini. Jeg tænker at du kender min holdning til en del af disse ting allerede, hvis du er fast følger herinde, men måske der alligevel er nyt at hente for dig i artiklen.

Og nu vi er ved ansigtsruller og månebade, så er det fuldmåne i aften. Snup dig et månebad her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...