I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Man ved jo aldrig hvornår man kommer ud for en rød løber

Man ved jo aldrig, hvornår man kan komme ud for røde løbere – tag blot fine Maria-Lucia, der blev udvalgt til at synge på Oscar-natten forleden – så jeg iler med et par tips, du kan have i baghånden til den dag, du skal i spotlyset (og ja, de er også gode at skrive sig bag øret ift. bryllupper og store fester som nok ligger mere ligefor for de fleste).

Tips og tricks har jeg fra en af de kvinder, der står bag en række af Hollywoodstjernernes hud, inden de træder ud på løberen. Du har måske allerede hørt om hudplejeguru Joanna Czech, hvis ‘red carpet facials’ er eftertragtede blandt Hollywoods elite. Ja, hun inkluderer selvfølgelig også Vintner’s Daughter i sine behandlinger.

Men hvad anbefaler hun ellers?

  1. Stimuler dine muskler og din hud med ansigtsmassage – daglig massage er nøglen til en smuk hud, lyder det. Brug en ansigtsrulle, gerne sammen med et par dråber Vintner’s Daughter, og rul med opadgående bevægelser fra midten af ansigtet og ud. Husk også kæbeområdet og området lige under dine kindben.
  2. Undgå varme bade – jo, varme kan virke ældende på huden, da det er med til at ødelægge balancen i huden, herunder fugtbalancen. Brug lunkent vand og tag korte bade (5 minutter).
  3. Undgå at over-exfoliere din hud – det kan være fristende at gå til den op til en event, men faktum er at både exfolierende produkter og kradse renseprodukter kan fjerne huden fugtlag og gøre din hud mere sårbar. Exfoliering bør ikke ske mere end maximum 3 gange om ugen, afhængig af hudtype, og du bør altid bruge en olie og en fugtighedscreme bagefter. Og brug altid produkter, der ikke ridser din hud.
  4. Rens huden ordentligt – nogle (hurtige) makeupfjernerne som micellar water og renseservietter kan strippe huden for naturlige olier samtidig med at de ikke altid renser huden grundigt nok. Brug en rensebalm der både renser huden helt fri for makeup og snavs, og samtidig efterlader den blød, fugtet og med en smuk glød. Denne er eminent til formålet .
  5. Glem ikke din hals, dekolleté og hænder – jo, det er de mere sarte områder på din krop, der først viser tegn på ældning. Når det kommer til pleje og plejeprodukter, så husk at din hud starter i panden og slutter lige under din barm.
  6. Giv huden fugt helt indtil du skal på – Joanna starter ofte sine Red Carpet Facials allerede om morgenen den dag, eventen foregår, så huden kan blive helt fyldt op med fugt og gode næringsstoffer. Kom et par dråber Vintner’s Daughter på huden hver hele eller halve time op til du skal lægge makeup, så huden er helt fyldt op og udgør det bedste kanvas for makeup. Du vil med stor sandsynlighed opleve at en velplejet og velforberedt hud ikke behøver særlig meget makeup, men er smuk i sig selv.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...