I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Made with love (det er trods alt Valentine’s Day)

Vidste du, at rosenquartz-stenen traditionelt er blevet brugt til kærligheds- og skønhedsceremonier i århundreder? At en legende fortæller, at kærlighedsgudinden Afrodite kom sin elskede Adonis til undsætning, da han blev angrebet. Kæresteparrets blod blev blandet i kampens hede og begyndte at synke ned i quartzstenen, hvilket gav den dens smukke karakteristiske lyserøde farve.

I de gamle kulturer blev rosenquartz brugt til at nedtone negative energier, og det siges, at Cleopatra badede i kæmpestykker af rosenquartz for at få en bid af dens helende og anti-aging effekter.

Derfor elsker vi rosenquartz-rullen hos os for hvem kan ikke bruge lidt ekstra kærlighed, glød og healing (og psst, der er også rosenquartz i både Beauty Sleep Mist, Meadow Dew og Nocturnal Nectar, der virker beroligende, helende og mindsker fine linjer). Rosenquartz siges at åbne dit hjerte, mindske stress og hjertekvaler. Den stimulerer også blodcirkulationen, giver mere ilt til huden og giver en smuk, ungdommelig glød.

Så med alt det i baghovedet, tænker vi at en rosenquartz-buket kunne gøre verden til et både bedre og smukkere sted at være.

Happy Valentine’s.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  15. februar 2020 kl. 10:36

  Du ligger altid så smukke billeder op, en fryd for øjet 🙂
  Herhjemme rulles der også og nydes.
  En dejlig weekend ønskes herfra 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   15. februar 2020 kl. 14:44

   Kære Tina,

   Mange tak for din søde hilsen. Det er jeg glad for at høre;)

   Rigtig god – rullende – weekend til dig.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...