I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Man kan jo også købe dem til sig selv

For nogle måneder siden lagde jeg et billede op på Instagram (go follow @charlottetorpegaard), fra Paris, hvor jeg havde besøgt Kure Bazaars neglebar hos Bon Marché. Billedet var ikke af mig, der fik manicure, men et foto af en fin æske med mine lakfavoritter – med mine initialer.

Personificering eller customization, som det hedder med fine ord, er en stor trend i skønhedsverdenen lige nu, og den vokser sig kun større. Cremer, der er blandet særligt til dig. Skønhedspleje, der sættes sammen ud fra hudscanninger. Foundationfarver der mikses ud fra målinger af din hud. Allermest i vælten lige nu er læbestifter, parfumer og neglelakker med initialer og indgraveringer.

Der var da også rigtig mange på Instagram, der spurgte, hvordan man dog fik fingre i en sådan fin æske, og siden har vi arbejdet hårdt på sagen for at få mulighed for at tilbyde det til jer.

Således er en af de Mors Dags-gaver, vi nøje har udvalgt, en fin Kure Bazaar-æske med to af vores absolutte favoritlakker, hvor du kan få din mors (eller dine egne) initialer på. Vi har lavet to versioner, en classic og en colourful. Jeg er vild med dem begge og påtænker at sætte mig på dem, der måtte være tilbage, men gør høfligst opmærksom på, at vi kun har et begrænset antal.

Don’t miss. Få fluks neglene i dem her.

Psst … i vores lille Mors Dags-kollektion finder du også tre andre virkelig fine gaver. Se dem alle lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...