I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Purple Rain (og lidt om min yndlingsbænk i Kongens Have)

Jeg har ét helt særligt sted i Kongens Have som jeg ynder at sætte mig (okay, jeg har flere, men i maj måned er det dette). Det er på bænken under blåregnen, der kryber op ad muren ud til Sølvgade – og som blomstrer lige her og nu. Det er et virkelig fint sted at sidde med en kop kaffe og tænke lidt over det hele.

Der er noget helt særligt ved de lilla blomster (Wisteria Lane, anyone), og de vidner om, at også syrener i lilla farver springer ud om ikke så længe. Og det er ikke kun mig, der har et crush på lyslilla blomster lige nu. I seneste nummer af Vogue UK har de dedikeret en hel side til lilla neglelakker.

‘Mauve-hued manicures are this season’s must have’ lyder det, og de har udvalgt fire favoritter. En af disse fire er også vores favorit i pavillonen, nemlig denne fine sag fra Kure Bazaar som ofte lander på mine fingre også (hey, man matcher vel den bænk og blåregn, man sidder ved).

Vil du have lidt mere Anita Pallenberg indover (hun er også meget oppe i tiden lige nu), er det den mørkelilla, lidt glitrende, du skal have fingrene i.

Og lad os lige slå det fast med det samme. Der findes ikke sunde neglelakker, men Kure Bazaar kommer virkelig tæt på. Lakkerne er veganske, 90% naturlige, skabt af hvede og kartofler, hvordan det så end lader sig gøre, men det gør det, og de er 10-free, dvs. uden toluene, formaldehyd, dibutyl phthalate, syntetisk kamfer og de øvrige værste neglelak-nasties. Det er også Kure Bazaar, jeg anbefaler til gravide, der ikke vil undvære deres neglelak under graviditet og amning.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...