I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Må vi komme med en lille anbefaling?

Normalt plejer vi ikke at tale meget om jul hos os før vi når ind i december. Vi plejer heller ikke at sætte alle vores Holiday Editions på hylderne før.

Men i år har vi taget lidt forskud på juleglæderne.

Det er der flere grunde til.

For det første har vi selv brug for alt det ekstra lys og hygge, vi overhovedet kan omgive os med, og vi trækker det gerne ud over flere måneder denne gang. For det andet, og denne grund er lidt mere kedelig, så er der ikke uanede mængder af produkter at få i øjeblikket. De seneste halvandet års verdenskaos har medført at mange råvarer, emballagedele og deslige er i restordre eller svære at få fat i, og vi oplever en del produkter, der enten er begrænsede eller udsolgt.

Så selv om du måske ikke engang har skænket din ønskeliste en tanke endnu, så kan det være en god idé at gøre det. Vores Holiday Editions får lynhurtigt ben at gå på, så drømmer du om at få fingre i de uimodståelige  ‘petites’ – Westman Ateliers miniature-makeupsticks – og Westman Ateliers smukke Gift Edition med to produkter, der er helt særligt skabt til julen, så er det ved at være tid til at slå til. Det samme gælder Lebons drømmegaveæske med smage fra hele verden og det fine Rejuvenating Sleep Set med silkepudevår og sovemaske.

For ikke at tale om Vintner’s Daughters Holiday Edition som vi helt eksklusivt, og som de eneste, har fået på hylderne hos os. Den stryger ud.

Du finder alle vores fine jule-editions samlet her. Der kommer løbende lidt mere til, så klik dig endelig ind og hold øje.

Og må vi også anbefale at shoppe online, hvor vi hjertens gerne pakker ind, hvis blot du skriver i kommentaren, at det er til julegave. Så har vi god tid til i fred og ro at lave fine julepakker som vi kan sende afsted, eller du kan afhente hos os, hvor de står færdige og klar, når du kommer.

Hvis du ved præcis, hvad du skal have, så er det både let, trygt og hurtigt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...