I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Adventsboksen kommer op i morgen

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, så ved du allerede at vores fine adventsboks kommer op i morgen mandag (hvis ikke, kan vi varmt anbefale dig at signe op her; det er nemlig her, vi altid kommer med tingene først).

Mange af jer taler stadig om adventsboksen fra de sidste år og hvor fint et lille anker den var i jeres julemåned.

I år har vi brug for denne slags små pauser mere end nogensinde og vi har derfor pakket endnu flere fine sager og endnu mere kærlighed ind i adventsboksen. Vi har blandet en ganske særlig te til jer og kreeret en playliste, der matcher de fire søndags-skønhedsstunder. Som altid akkompagneres hver adventspakke af en tilhørende video, der får dig godt i gang og i stemning.

Jeg kan ikke afsløre for meget. Men jeg kan godt hviske jer i øret, at I kan glæde dig til yndlingsprodukter fra blandt andet Odacité, Amly Botanicals, Uka, Henné Organics, Kjær Weis, Lebon, Balm Balm, Kure Bazaar og vores eget I Love Beauty-mærke for ikke at tale om en ganske særlig fin ting fra vores nye makeupmærke Westman Atelier. Der er også et par nyheder som først kommer i det nye år, så du får mulighed for at prøve dem først.

Alt er således fra vores egne hylder i denne fine boks.

Sidste år røg adventsboksene på et splitsekund og mange gik forgæves, så i år har vi pakket dobbelt så mange, så der forhåbentlig er til de fleste. 400 fine adventsbokse har vi klar til jer. Prisen er 899 kr. (værdi over 2.300 kr. – jo, jeg sagde jo, at den var noget særligt).

Lyder det som noget for dig?

Så kan jeg afsløre, at vi lægger adventsboksen op i morgen mandag 8. november klokken 12.30. Vi har forsøgt at lægge den i frokostpausen for at så mange af jer har mulighed for at kaste jer ind i kampen, eller måske få nogen til at gøre det for jer.

Du finder den her (og hvis du skriver dig på ventelisten, så får du en mail det øjeblik den kommer op; jeg vil dog anbefale at sidde klar til tiden).

Som altid anbefaler vi at have kort eller Mobilepay ved hånden og sørge for at få lavet en konto i vores shop på forhånd, så alt er tastet ind og du blot kan køre lynhurtigt igennem. Ønsker du at købe andre varer samtidig, så sørg for at have dem klar i kurven, så det kun er adventsboksen, der skal tilføjes, og ja, adventsboksen er først din, når du har gennemført købet. Den reserveres ikke i kurven.

Jeg håber, at alle, der gerne vil have fingrene i adventboksen, får mulighed for det i år.

2 Kommentarer

 • Svar
  Mette
  9. november 2021 kl. 13:56

  Øv, jeg nåede desværre ikke at få fingre i den lækre boks… Er der slet ikke flere på lager? 🙂 Pleeaase.
  Kh. Mette

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. november 2021 kl. 07:03

   Hej Mette

   Tak for hilsen, der er desværre ikke flere. Vi lavede over 400 denne gang. Men vi tilbyder en skræddersyet adventsboks fra næste uge til de, der ikke var på tasterne i mandags. Stay tuned.

   Mange hilsner

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...