I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Må vi anbefale denne matcha-drink?

Egentlig stammer matcha-traditionen fra munke, der brugte (og stadig bruger) ritualet med en matcha til at fremme meditation og ro. Og har du prøvet at piske en ægte matcha, så ved du også, at det er vanvittigt afstressende. Men det behøver ikke altid at have et meditativt formål eller være superalvorligt.

Det er dét, vi godt kan lide ved Matchasome. De har, lidt som os, en tongue-in-cheek tilgang til det hele og tilbyder også matcha til alle os, der indimellem har for travlt til at måle vandtemperatur, opvarme skåle og piske i rigtig retning. Oven i købet har de lavet et moderne take på matcha med versioner, der er virkelig smagfulde og samtidig sunde og gode for din krop.

Én af dem er Detox-matchaen, der både renser kroppen med spirulina og fylder op med mineraler og antioxidanter. Den er superlet at lave og fylder samtidig dine væskedepoter.

Opskriften finder du ovenfor på billedet, og den kan drikkes både varm og kold alt efter hvad du foretrækker.

Psst … du kan købe lavendelsirup mange steder, men må vi anbefale at du – let – laver den selv efter vores yndlingsopskrift, som vi fik lokket ud af en af de bedste grønne caféer i Paris. Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...