I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Line it up

Det er ikke meget lipliner, jeg har brugt de sidste par år, hvor mine læbeprodukter mest har været duppet sådan lidt tilfældigt på. Men man har jo bekendt et standpunkt til man tager et nyt, og på det seneste er liplineren kommet tilbage i min (og mange andres) makeuppung.

Det er ikke fordi jeg har fået hang til fuldstændig perfekt indrammede grafiske læber. Jeg har bare genfundet passionen for alle de ting, en lipliner også kan. Som at agere læbestift ved blot at tegne hele læben op i din yndlingsfarve og evt. supplere med lidt gloss eller lipbalm. Mens vi har ventet på at den perfekte røde læbestift skulle lande på vores hylder (den – eller rettere de – kommer meget snart, stay tuned) har vi i pavillonen tegnet vores læber op med denne virkelig smukke røde lipliner, der er perfekt blød til at gøre det med (det duer ikke med en hård lipliner). Rigtig mange af jer har spurgt, hvilken rød læbestift, vi har på, så det virker.

En rød liplinerbase på læberne får også både din lipgloss og din læbestift til at holde bedre. Det er lidt som en primer, når du tegner læberne først med lineren. Og er du til rød læbestift er den nærmest et must.

Er du ferm på fingrene kan du sågar få dine læber til at se fyldigere ud ved at tegne op på læbernes yderste kant (gå aldrig over grænsen, det ser kunstigt ud, men gerne helt til kanten. Eller faktisk på kanten).

Når det er sagt er mit bedste liplinertip, når det ikke drejer sig om ovenstående, at holde sig til en helt anden farve. Det skriver jeg mere om, når du klikker ind igen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...