I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den eneste lipliner du nogensinde får brug for

Jeg skrev engang dette tip i magasinet Skøn, hvor jeg har haft en skønhedsbrevkasse i en del år. Og fik en mail fra en læser, der skrev at det var det bedste skønhedstip, hun nogensinde havde fået og det ville spare hende for et hav af penge og fejlkøb fremadrettet.

Måske det også kan spare dig?

Here comes: Du behøver kun en enkelt lipliner til alle dine læbestifter og det er en lipliner, der matcher din egen læbefarve. Det gælder uanset hvilken læbestift, du har på (okay, vil du køre det helt grafiske røde læbelook, så er det en god idé at bruge rød lipliner, jf. også indlægget i går). Læbestifter har det som bekendt med at falme i løbet af aftenen og der er ikke noget værre end en kraftig lipliner, der er ladt alene tilbage.

Når du bruger en naturlig lipliner, vil den blende ind med din egen læbefarve og ikke ses på samme måde, hvis læbestiften stikker af. Men det handler om at finde den helt rigtige tone.

Det er lige præcis denne<<

PS: Synes du at munden rynker lidt mere end godt er og måske endog at læbestiften har det med at flyde lidt ud i de små linjer omkring munden, så er det denne, du skal have fat i. Jo, det virker (og den er også perfekt som base for din læbestift)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...