I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Limited Edition Liberty Print – you don’t want to miss

Gammel kærlighed ruster ikke. Og vi har fundet en gammel kærlighed frem igen. Hvert efterår laver Holistic Silk en lille kollektion af deres berømte silkesovemasker med et særligt liberty print og i år kunne vi ikke stå for dem. Så værsgo, her er fire virkelig smukke silkesovemasker til dit efterår og vinter (det største problem bliver at vælge …)

Kender du allerede Holistic Silks sovemasker, vil du vide, at de er både luksuriøse, smukke og virkelig funktionelle, når det kommer til at sikre dig din skønhedssøvn. Eller blot en lille meditativ pause i løbet af dagen.

Materialet er blødt og køligt (hello silk!), sovemasken sidder godt, lukker lyset helt ude og har et særligt prisvindende ergonomisk design, der anbefales af dermatologer som en perfekt tilføjelse til din nattesøvn og rutine. For netop den bløde silke sikrer, at huden ikke strippes for fugt og at du ikke vågner med sovelinjer i ansigtet. Husk det også, når du vælger hovedpudebetræk.

Sovemaskerne indeholder velduftende lavendel som har en ekstra søvndyssende og afslappende virkning der luller dig ind i dyb, velgørende søvn. Og så er mønstrene virkelig fine; det smukkeste liberty print i limited edition. Vælg din favorit her, mens den stadig er der.

Må vi anbefale at kombinere med Amlys Sleep Tight Rejuvenating Face Balm for ‘your best sleep yet’?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...