I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Åh, den er tilbage. Endelig

Åh, den er tilbage. Endelig. Det var en kæmpebestseller sidste år, hvor alt vi havde lyst til var at smide os i sofaen med denne under nakken, ved skulderen, bag lænden, under fødderne eller på maven. Eller blot til at varme seng og dyne op lige inden sengetid som de gjorde hver aften på et lille hotel, vi boede på i Medinaen i Marrakesh.

Og nu er den endelig tilbage og endda i to fine farver.

Det første, vi gør i de kolde måneder, når vi kommer hjem, er, at fylde kogende vand i den bløde varmedunk, sætte os og lade dagen falde på plads. Vi har altid haft varmedunke derhjemme som vi har brugt til ømme muskler og maver. Men det var først, da vi opdagede Holistic Silks bløde, lavendelduftende version, at det rigtigt gik op for os, hvor meget glæde, man kan have af en sådan varmepude.

Vi bruger den til kolde fødder, til at varme sengen op, til at stresse af, til at lulle i søvn og ja, bare til hygge. Den gør det kølige efterår og de kolde vintre så meget lettere at komme igennem.

Men den er også fantastisk til trætte, gravide kroppe og til at lindre ømme skuldre ved amning. Eller bare ømme skuldre i det hele taget. Døjer du med menstruationssmerter er den også din ven. Og efter gåturen i skoven.

Lur os, om der ikke bliver kamp om den hjemme, hvis I er flere i huset. De fleste kommer ned til os efter én mere til teenageren, veninden, partneren, sommerhuset …

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...