I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi ser rødt (og det gør resten af verden også)

Jo, Westman Ateliers nye mascara er netop kommet på hylderne, og som med alt andet, Gucci Westman rører ved i øjeblikket, bliver det et øjeblikkeligt hit. Lur os, om denne ikke kommer til at sidde på dine vipper også.

Created to make each lash the best version of itself.

Sådan beskrev Gucci Westman sin nye Eye Want You Mascara, da hun introducerede den for os i sine altid uforlignelige omgivelser med pink pæoner i baggrunden. Og hendes begejstring smittede så meget, at mascaraen nu sidder på alles vipper hos os.

Ønsker du dig en naturlig, vegansk mascara som giver dig lange, definerede og voluminøse vipper, kan vi varmt anbefale, at den også sidder på dine.

Dét med hver vippe er i øvrigt vigtigt; når alle vipper fremhæves, farves og løftes, skaber det nemlig det evigt chikke og smukke look med vipper som ser lette og luftige ud. Og det kan om noget løfte hele dit ansigt.

Børstens timeglasform er netop skabt til at fange hver enkelt vippe, og den er utroligt nem at påføre; enten i et enkelt lag for lange slanke vipper, eller i flere lag for et mere fyldigt look med voluminøse vipper. Helt uden at klumpe eller drysse selvfølgelig.

Formlen er baseret på sheabutter, candelilla og canaubavoks som både sørger for pleje til vipperne og gør mascaraen nem at fjerne, så selv de sarteste øjenomgivelser ikke irriteres. Den er virkelig nem at bygge op, og du kan komme mange lag på uden at vipperne klumper sammen eller bliver tunge.

Og så er der den blanke røde indpakning som har en fin historie; lige netop den røde nuance skabte Gucci Westman nemlig på et fotoshoot med Reese Witherspoon, da hun skulle finde frem til en rød, der klæder alle hudtoner. Siden er farven blevet nærmest ikonisk for Westman Atelier, og den går blandt andet igen i deres bestseller-læbepalette Les Rouges.

Fik vi sagt, at den både kommer i sort og brun?

Få vipperne i den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...