I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Life is short. Smile while you still have teeth

Måske kender du allerede Lebon som det økologiske tandpastamærke, der ophøjer dine tandbørstninger til lidt af en drømmerejse og dit smil til et funklende ét af slagsen. De fine smage, der er udviklet af et historisk duftfirma i Grasse i Sydfrankrig, hvor også Chanel og Dior finder ingredienser til deres parfumer, leder tankerne hen på eksotiske hoteller, blødt vand og aromatiske dufte.

Og står du også mangler en ekstra julegave, mandelgave, værtindegave eller lille gave til dig selv, har vi sammen med Lebon lavet den fineste lille æske med vores tre ypperste tandpastafavoritter.

Du finder bestselleren Le White er med Sweet Morroccan Mint og grøn te, og med en naturlig whitening-effekt fra papaya-ekstrakt og helt uden slibemiddel. Fearless Freedom smager af sommersolbær med et strejf af mynte, og med samme naturlige whitening effekt som Le White. Og så er der min absolutte favorit Sweet Extravagance, der smager af den fineste rose omsluttet af orangeblomst og mynte.

Den gør mig glad hver gang jeg børster tænder i den og er der noget, vi har brug for om morgenen i øjeblikket, så er det dét.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...