I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi elsker når vi rammer helt rigtigt

Vi har ledt så længe efter bæredygtige renserondeller til vores hylder. Men det var ikke lige sådan at finde nogen, der opfylder alle de krav vi har til dem. Bevares, der findes mange derude, men så fnuldrer de, krymper i vask eller er for små og glider ud af hånden, når man bruger dem.

Så nu har vi lavet dem selv.

De er store. De har lomme til to fingre, så de let kan holdes fast. De kommer i en fin vaskepose som både er perfekt til at opbevare dem i og til at holde styr på dem, når du vasker dem.

Og så har vi gjort det let for dig at huske din renserutine hver dag for vi har sat ugedag på hver af dem akkurat som de ugedagstrusser, man havde, da man var barn (og som Stella McCartney gjorde moderne igen for nogle år siden).

Vi har oven i købet lagt et par ekstra dage i posen.

Spaday til din søndagsspa, Anyday til at have i baghånden og Yesterday (ja, hvis du – oh ak og ve – skulle have sprunget rensningen over en dag).

De fine renserondeller er lavet af økologisk bomuld og hampefibre, der er virkelig holdbare, blide mod huden og samtidig eksfolierer mildt.

Måske er det lige præcis dem, du har ledt efter. Og som kan hjælpe med at få renset det herrens år 2020 ordentligt af og give (ikke kun miljøet, men også) dig et smil på læben og nye renserutiner.

I så fald værsgo.

Det ser også ud til at blive en af årets helt store julegave/værtindegave/mandelgave/egengave hits. Og det er vi så glade for at se.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...