I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lene Nystrøms hæmoridecreme

Jeg kan huske, at jeg for en del år siden havde hæmoridecreme med i Go’Morgen Danmark som en af 10 nye skønhedstrends. Dengang var det superhot i Hollywood og stjerner som Sandra Bullock og Oprah afslørede, at de brugte det mod både rynker og mørke rande om øjnene.

Trenden holder åbenbart stadig, for i denne video, som vi lavede fra den røde løber til DANSK Fashion Awards for nylig, nævner Lene Nystrøm netop hæmoridecreme som sit bedste skønhedstip mod poser og mørke rande om øjnene. Det avlede en del kommentarer og mails fra jer, især med spørgsmålet om præcis hvilken creme, Lene bruger, og det har jeg fluks fået svar på til jer her. Den hedder Preparation H Ointment og er fra USA, så du skal finde den på nettet eller over there.

Rent praktisk virker en hæmoridecreme kølende og sammentrækkende, og en effekt overføres til øjenområdet eller ansigtet, som mange også ynder at bruge den til. Det bør dog tilføjes, at hæmoridecremer er beregnet til ja, hæmorider, så du bør altid skal sikre dig, at den hæmoridecreme, du eventuelt måtte vælge, ikke indeholder stoffer som er skadelige for øjnene.

Efterskrift: Dette er et 10 år gammelt indlæg og vi anbefaler ikke hæmoridecreme til øjnene. Hvis du drømmer om en øjencreme, der virker kølende og sammentrækkende, kan vi anbefale enten Amly Floral Eye Creme eller Odacité Eye Contour Concentrate Roll-On, der begge gør arbejdet perfekt og samtidig, ej at forglemme, er beregnet til det sarte øjenområde.

9 Kommentarer

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juni 2012 kl. 11:00

  Kære Karen,

  Tak (igen) for link! Nu begynder jeg jo efterhånden at regne med dem;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karen Blum
  5. juni 2012 kl. 13:23

  Det var så lidt;o)

 • Svar
  zuzan
  14. oktober 2012 kl. 12:31

  jeg har hørt at hærmoidecreme kan forværre pigmenten under øjne.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. oktober 2012 kl. 10:52

  Hej Zuzan,

  Tak for din mail og kommentar. Det er jeg ikke stødt på – har du et link til noget om det? Så kigger jeg gerne nærmere på det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  zuzan
  15. oktober 2012 kl. 10:59

  jeg kan desværre ikke finde linket. Men jeg tror at der stod noget med, hærmoridecreme ikke var berettet til ansigtet og at det hærmoridecreme gør, er at nærmest bedøve blodkarene under øjne. Som ville gøre de mørke rander tydeligere. Noget i den stil i hvert fald. jeg er selv utrolig mørke under øjne og er rigtig bange for at det bliver værre, hvis jeg bruger det.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. oktober 2012 kl. 11:21

  Hej Zuzan,

  Det er helt rigtigt, at hæmoridecreme ikke er beregnet til ansigtet, og at det selvfølgelig er på eget ansvar, når man bruger en creme til andet end den er beregnet til. Denne er der dog virkelig mange kvinder (og mænd), der har haft glæde af, under øjnene. Men prøv i første omgang at læse min lille guide til mørke rande, og se, om der ikke er noget i den, du kan bruge. Du finder den ganske gratis her:

  https://www.ilovebeauty.dk/admin/wp-content/uploads/2012/08/Sunde-øjne.pdf

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  zuzan
  16. oktober 2012 kl. 13:27

  hvilken anti dark circles er et du tænker på i bloggen. Er det den der har concealer i eller den her har helt klar? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. oktober 2012 kl. 14:16

  Hej Zuzan,

  Er det Garnier Eye Roll-On, du mener? Den med concealer i har de samme aktive ingredienser som den uden, så har du behov for at få dækket lidt, så vælg endelig dén med concealer. Så slår du to fluer med ét smæk.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar