I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lene Nystrøms hæmoridecreme

Jeg kan huske, at jeg for en del år siden havde hæmoridecreme med i Go’Morgen Danmark som en af 10 nye skønhedstrends. Dengang var det superhot i Hollywood og stjerner som Sandra Bullock og Oprah afslørede, at de brugte det mod både rynker og mørke rande om øjnene. Det samme gjorde Aquas Lene Nystrøm.

Det var i 2012.

Allerede dengang advarede mange  eksperter mod trenden, der i bedste fald mere var en sjov historie end et skønhedstip. I værste fald allergifremkaldende.

I dag handler det langt mere om såkaldte clean beauty-ingredienser og formler specifikt målrettet området omkring øjnene. Hvis du drømmer om en øjencreme, der virker kølende og sammentrækkende, kan vi anbefale enten Amly Floral Eye Creme eller Odacité Eye Contour Concentrate Roll-On, der begge gør arbejdet perfekt og samtidig, ej at forglemme, er beregnet til det sarte øjenområde.

Seneste trend er de såkaldte AI-genererede øjencremer. Sådan én har vi på hylderne, og – må vi tilføje – den er virkelig god. Den adresserer både linjer, hævelser, mørke rande og rynker. Den finder du lige her (don’t miss, den slår hæmoridecremerne med adskillige længder)

9 Kommentarer

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juni 2012 kl. 11:00

  Kære Karen,

  Tak (igen) for link! Nu begynder jeg jo efterhånden at regne med dem;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karen Blum
  5. juni 2012 kl. 13:23

  Det var så lidt;o)

 • Svar
  zuzan
  14. oktober 2012 kl. 12:31

  jeg har hørt at hærmoidecreme kan forværre pigmenten under øjne.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. oktober 2012 kl. 10:52

  Hej Zuzan,

  Tak for din mail og kommentar. Det er jeg ikke stødt på – har du et link til noget om det? Så kigger jeg gerne nærmere på det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  zuzan
  15. oktober 2012 kl. 10:59

  jeg kan desværre ikke finde linket. Men jeg tror at der stod noget med, hærmoridecreme ikke var berettet til ansigtet og at det hærmoridecreme gør, er at nærmest bedøve blodkarene under øjne. Som ville gøre de mørke rander tydeligere. Noget i den stil i hvert fald. jeg er selv utrolig mørke under øjne og er rigtig bange for at det bliver værre, hvis jeg bruger det.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. oktober 2012 kl. 11:21

  Hej Zuzan,

  Det er helt rigtigt, at hæmoridecreme ikke er beregnet til ansigtet, og at det selvfølgelig er på eget ansvar, når man bruger en creme til andet end den er beregnet til. Denne er der dog virkelig mange kvinder (og mænd), der har haft glæde af, under øjnene. Men prøv i første omgang at læse min lille guide til mørke rande, og se, om der ikke er noget i den, du kan bruge. Du finder den ganske gratis her:

  https://www.ilovebeauty.dk/admin/wp-content/uploads/2012/08/Sunde-øjne.pdf

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  zuzan
  16. oktober 2012 kl. 13:27

  hvilken anti dark circles er et du tænker på i bloggen. Er det den der har concealer i eller den her har helt klar? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. oktober 2012 kl. 14:16

  Hej Zuzan,

  Er det Garnier Eye Roll-On, du mener? Den med concealer i har de samme aktive ingredienser som den uden, så har du behov for at få dækket lidt, så vælg endelig dén med concealer. Så slår du to fluer med ét smæk.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar