I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Caroline Flemings smukke hud

 
I forbindelse med de videoer, Benedicte Balling lavede på den røde løber til DANSK Fashion Awards, har jeg fået flere spørgsmål fra jer omkring Caroline Flemings smukke hud. Jeg sendte fluks spørgsmålet videre til Vivi Pilgaard fra Unique Models, der stod bag Carolines makeup på aftenen, og her får du opskriften: ”Jeg brugte først Embryolisse, som er en superlækker ansigtscreme, til Carolines hud, og en rigtig god base, inden du lægger selve makeuppen. Caroline er ikke vild med foundation, og derfor brugte jeg et meget tyndt lag af Face and Body Foundation fra MAC. Den giver en skøn naturlig glød til huden, uden at den bliver makeuppet at se på. Det sidste, og nok vigtigste, jeg brugte til Carolines hud, er Youngblood Natural Mineral Loose Foundation. Caroline var meget vild med min børste fra Bobbi Brown – den hedder Eye Shader – og er fantastisk til at lave hud med. På kinderne brugte jeg Hoola fra Benefit." Jeg kan så tilføje, at sidstnævnte nu fås i Danmark hos Sephora, og at både Embryolisse og Youngbloods Mineral Foundation findes blandt mine yndlingsprodukter i min popup-beautyshop hos Youheshe. Læs mere her. Hør også, hvad Carolines yndlings-hudplejeprodukter er lige her (jeg kan afsløre, at hun deler favorit med Kate Middleton og Victoria Beckham)
 
Baroness and tv-host Caroline Fleming is well-known for her beautiful skin. Makeupartist Vivi from Unique Models reveals what she uses for Carolines skin, including Embryolisse Lait Creme, MAC Face and Body Lotion, Youngblood Natural Mineral Loose Foundation and Hoola from Benefit Cosmetics. 
 
 
Foto: DANSK Fashion Awards 2012

2 Kommentarer

 • Svar
  Mette
  22. juli 2012 kl. 18:10

  Hejsa 🙂 jeg er eget interesseret i at vide hvilken neglelak Caroline Fleming bruger til at få neglene til at se velplejede ud.
  Hun har ofte en neglelak på som er forholdvis neutral/nude men alligevel ser den ud til at dække rigtig godt og er lidt hvid i det. (jeg håber i ved hvad jeg mener, men ellers Google Caroline fleming og negle og kig under billeder). Jeg ved at hun er stor fan af Essie, og i håb om at finde denne farve købte jeg Allure fra Essie, men den er bare SÅ tynd at der skulle fire lag på for at der bare kom lidt farve.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. juli 2012 kl. 14:26

  Hej Mette,

  Tak for din hilsen. Jeg ved ikke præcis, hvilken lak Caroline bruger, men jeg skal gerne se, om jeg kan finde ud af det. I mellemtiden får du her et par tips til nude/neutrale negle, som det anbefales fra manicureguruerne backstage til de store internationale modeuger:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/the-perfect-nude/2010/08/

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/5-ting-du-skal-vide-om-neutrale-negle/2011/11/

  Ift. Essie, så er ‘Ballet Slippers’ den, de fleste bruger, inklusive alverdens skønhedsredaktører, når de gerne vil have det neutrale look.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar