I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Vipper på The Voice

Så er det blevet lørdag igen, og inden jeg vender tilbage til nogle af de spørgsmål, jeg har fået fra jer omkring Lene Nystrøms hæmoridecreme (jep, hun bruger den under øjnene, og hun er i øvrigt ikke den eneste) og Caroline Flemings yndlingsfoundation, så vil jeg blot minde jer om, at jeg igen denne lørdag er at finde i studiet hos Benedicte Balling på The Voice mellem klokken 15 og 16. I dag handler det om vipper, om vippeserum, lash extensions og ikke mindst Danmarks første Lash Bar, som åbnede for nogle uger siden. Gik du glip af det? Så læs fluks her, og jeg lover at følge op med den miniguide til lash extensions snarest, som jeg flere gange har pralet med, at jeg ville lave. Klik ind igen og få navnet på Lenes famøse hæmoridecreme. 

Find me at Danish radio station The Voice today between 15-16 o’clock talking about lash trends, Twigs, lash serums and Denmarks first Lash Bar which opened a few weeks ago in Copenhagen. 

Foto: Arkiv

7 Kommentarer

 • Svar
  Pernille
  3. juni 2012 kl. 17:46

  Jeg har desværre ikke været hjemme de sidste par lørdage, så er der mulighed for, at man kan finde radioudsendelserne et sted på nettet? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juni 2012 kl. 10:43

  Kære Pernille,

  Jeg hører fluks The Voice, om programmerne skulle ligger på nettet. Du hører fra mig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Maja
  6. juni 2012 kl. 10:00

  Kære Charlotte
  Jeg fødte for 3 måneder siden, og både under min graviditet og efter at jeg er begyndt at amme, synes jeg, at mine øjenvipper virker “tørre” og nemt falder ud, når jeg bruger vippebukker eller mascara. Jeg kunne godt tænke mig at prøve et vippeserum for at få dem til at vokse, fx talika, M2 lashes eller MACs serum. Kan du anbefale nogle af disse? Og er de mon ok at bruge, når man ammer?
  Har prøvet l’oreals og Jane Iredales vippeserum for nogle år siden, men synes slet ikke de hjalp.
  Med venlig hilsen
  Maja

 • Svar
  Maya
  6. juni 2012 kl. 22:31

  Hej!
  Jeg kan varmt anbefale Helena Rubensteins. Og bonuseffekten er, at den forlænger vipperne, når man lægger mascara over 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. juni 2012 kl. 20:20

  Kære Maja,

  Tillykke med baby og omvæltning! Du er ikke den eneste, der mister vipper (og hår) under amning. Det gør de fleste, og jeg sidder faktisk netop og skriver om det i den skønhedsbog, jeg er ved at lægge sidste hånd på. Den hedder Yummy Mummy (jep, masser af skønhedstips til gravide og nybagte mødre), og du er velkommen til at skrive dig på mailinglisten på http://www.yummymummy.nu, hvis du vil have besked, når den er på hylderne.

  I bogen skriver jeg også om vippeserum, som jeg har set rigtig gode resultater med. De to vippeserums, jeg anbefaler, er M2 og Neulash, hvor M2 er kendt som et alternativ til de mere følsomme øjne. De er lidt pebrede i prisen, omkring 900 kr. for en kur, men jeg har vitterlig set fantastiske resultater hos en del.

  Lad meget gerne høre fra dig i en kommentar, om det virker for dig, hvis du kaster dig ud i en af de to.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. juni 2012 kl. 20:27

  Hej Maya,

  Mange tak for din anbefaling af Helena Rubinsteins vippebase (den hedder i øvrigt Spider Eyes Mascara Base, hvis nogen skulle have lyst til at prøve den). Din anbefaling er hermed givet videre.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. juli 2012 kl. 14:53

  Kære Pernille,

  Blot lige for at følge op på The Voice-skønhedsindslagene, så ligger de nu i indlæg her på skønhedsbloggen, og jeg skal også nok følge op med kommende indslag også. Find dem blandt andet her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/gik-du-glip-af-lak-indslaget-pa-the-voice/2012/06/
  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/hartrends-pa-the-voice/2012/06/

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar