I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Læs med hvis du er over 35

Vi har allesammen cellulite (eller 98% af den kvindelige befolkning har, hvis de ikke Gua Sha’er), flapperarme og spændinger. Det er ikke alderbestemt. Det er til gengæld bindevævet.

Fra midten af 30’erne begynder vores dybere bindevæv nemlig af dehydrere og blive mindre elastisk og mobilt. Medmindre vi gør noget ved det. Hvis du læste med i indlægget i går, lige herunder, vil du vide, at det har betydning for en masse processer i kroppen, både fysiske og mentale. Vi taler sundhed, velvære, flow, immunforsvar, og cirkulation, også til hovedet.

Gør vi ingenting, bliver kroppen stiv (du kender det fra ældre mennesker, der har svært ved at rejse sig fra sofaen, og som går foroverbøjet som om kroppen ikke kan rette sig ud). Træning, især Yin Yoga og pilates, kan gøre underværker, og det samme kan Gua Sha’en.

Når du bruger din Gua Sha, masserer du bindevævet, fjerner ophobede affaldsstoffer (jo, de kan være ømme) og mindsker spændinger, så der kan komme en langt bedre blodcirkulation gennem kroppen. Faktisk har det også betydning for din huds tilstand.

For når du har en bedre blodcirkulation gennem kroppen, bliver dit væv hydreret og er du konsistent med Gua Sha’en vil din hud virke mindre tør. Det er ren win-win.

PS: Er du i tvivl om, hvilken Gua Sha, du skal vælge, så er her en lynguide (du kan læse mere, hvis du klikker på den enkelte Gua Sha):

Vælg vores klassiske Gua Sha af bianshisten, hvis du ønsker at fokusere på kroppen. Det er den, de kinesiske Gua Sha-terapeuter bruger i deres behandlinger, og netop bianshi-sten hævdes at indeholder 30 sporstoffer og mineraler, som er en del af virkningen. Den giver mulighed for at brede strøg og dyb massage.

Vælg vores Gua Sha to Go, hvis du ønsker at fokusere hovedsageligt på ansigtet eller på en kombination af krop og ansigt. Den er lavet i sort jade, som er dét, de kinesiske Gua Sha-terapeuter anvender til ansigtsmassage. Sort jade er også en smule mere holdbart end bianshi-stenen ligesom Gua Sha to Go er lidt mindre og mere handy, og derfor er denne eminent til at have med på farten.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...