I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Stilken der bærer rosen (og lidt om necksercise)

Okay, d’damer, så er det tid til ‘necksercise’. Jo, den er god nok, vi taler pleje af halsen. Vi har nemlig fået et hav af spørgsmål fra jer om hvordan man holder huden på halsen glat og fin – og kæbelinjen skarp.

Her er mine 3 bedste tips til at stramme op:

  1. Husk at al rens, fugt og pleje af dit ansigt går via halsen og helt ned til barmen. Ansigtspleje går, hvis du virkelig vil passe på din hud, helt ned til dekolletéen. Akkurat som huden på hænderne, så afslører også huden på halsen og på brystet både din virkelige alder og dine plejerutiner. Tjek blot Hollywood-stjerner og andet godtfolk, der har fået løftet ansigtet, mens halsen stadig er løs i det. Og nej, du behøver ikke en decideret halscreme til formålet, men brug gerne lette formler som serum og olie til den tynde hud på halsen. Denne er perfekt til formålet.
  2. Der bliver i øjeblikket forsket stadig mere i konsekvenserne af vores konstante skærmpåvirkning og du vil opleve nye produkter, som du med en vis sandsynlighed aldrig før havde tænkt, at du kunne få brug for. Faktum er, at huden kan blive både sart og tør af al den skærmtilstedeværelse og stråling og det vil blive et af de helt store skønhedsanliggender (anskaf dig fluks denne). Lige nu taler alle om ‘the teck neck’, altså den påvirkning af huden på hage og hals, som kommer af, at vi hele tiden kigger ned i skærmen. Alene af den grund kan det godt betale sig at kigge op lidt mere (kalkunpludder, anyone?)
  3. Træn ansigt, kæbe og hals akkurat som du træner din krop (tænk hvordan den ville hænge, hvis du aldrig bevægede dig). Du kan selvfølgelig lave avancerede ansigtsyogaprogrammer, men det kender jeg ikke mange, der vitterlig for gjort, så fat i stedet din Gua Sha og kør den op og ned ad halsen og langs kæbelinjen. Husk altid at bruge en god (økologisk) olie, når du Gua Sha’er i ansigtet, så du ikke trækker unødigt i huden. Du kan sagtens bruge din almindelige ansigtsolie og ellers er denne særligt beregnet til formålet.

Rigtig god fornøjelse med din ‘necksercise’.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...