I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s Gua Sha o’clock, ladies

Jeg ved det godt. Det er så meget lettere at hive den cellulite-reducerende, flapperarme-mindskende Gua Sha-sten frem fra gemmerne, når bikiniferien står lige for døren (det gør den før, du aner, tro mig) men vores Gua Sha kan så meget mere end det. Her er 5 eminente grunde til at komme i gang her og nu.

 1. Jo før, du går i gang med at få et godt og sundt flow i kroppen, jo mere fast og glat vil den se ud, når ferien kommer. Og nej, det handler ikke om snævre skønhedsidealer eller om hvordan du skal se ud, men om at du føler dig sund og tilpas i din krop og er glad for at hoppe i badedragt og bikini, når tid er. Personligt har jeg det da absolut langt bedre i korte skørter og bikini, når mine lår ikke buler. Og du kan vitterlig slippe af med cellulite med Gua Sha’en (og nej, cellulitecremer gør det ikke, hvor dejligt og let det end ville være), hvis blot du gider at bruge 10 minutter om dagen på det. Du kan klare det, mens du ser nyheder eller Netflix. Det gør jeg.
 2. Rigtig mange af os har stillesiddende arbejde. Det er en dræber for en sund krop (og for din energi om aftenen) med et godt flow. Brug din Gua Sha hver dag, når du kommer hjem til at give kroppen energi og flow igen. Eller gør som rigtig mange af jer allerede gør – tag vores Gua Sha to Go med på job og brug den på ben, arme og ikke mindst nakke og skuldre. Den er også eminent til lange flyrejser og træning.
 3. Health is not valued until sickness comes. Sådan lyder et gammelt kinesisk ordsprog. Derfor anbefales det at vi bevæger os dagligt, strækker kroppen ud og regelmæssigt stimulerer flowet i kroppen med, ja, du gættede rigtigt: Gua Sha-massage. Det styrker immunforsvaret, holder kroppen sund og smidig og sindet i balance.
 4. Denne inkluderer en appelsin. Jo, forestil dig en appelsin. Du har skrællen som svarer til huden. Du har selve kødet som det indre i din krop, og så har du den hvide hinde derimellem som svarer til bindevævet. det kan du overføre til din krop. Er det blødt og elastisk, er appelsinen saftig og skallen frisk og stram. Er det tørt og stift, er appelsinen typisk ikke så saftig og skallen er tør og ujævn. I kroppen sætter det sig som buler, stivhed og manglende fleksibilitet. Ind kommer Gua Sha’en. For du kan rent faktisk massere dig spændstig og glat igen med et minimum af indsats. Blot 10 minutter dagligt og du vil kunne se og mærke forskel. For real.
 5. Med et spændstigt bindevæv bindevæv retter du dig også mere op, hvilket af Gua Sha-terapeuter karakteriseres som en ungdommelig krop. Uanset din alder. Det hævdes i øvrigt også, at afslutter du din Gua Sha-massage med at stryge Gua Sha’en hen over det tredje øje (det er punktet mellem dine øjenbryn), så holder du dig evig ungdommelig. Ikke ung, men ungdommelig (og jo, jeg gør det – just in case).

Vores Gua Sha’er er håndlavede efter vores egne forskrifter (langt de fleste er industrilavede af glas og ikke sten). Vi har solgt flere tusinde af dem siden vi startede trenden herhjemme for et par år siden og vi kan, med hånden på hjertet, sige, at det ikke er småting, vi har set ske med kroppen, når du først går i gang.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anita christensen
  30. april 2019 kl. 18:57

  Uha , flaparme.. Den kan da ikke fjerne , det uklædelig , løse hud der kommer på ensoverarm . PS kaldet mormor arme ?….

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   30. april 2019 kl. 22:11

   Kære Anita,

   Flapperarme, mormorarme – ja, kært barn som man siger. Jo, Gua Sha-massage kan absolut hjælpe på det. Vi har adskillige tilbagemeldinger fra kvinder i alle aldre, der vender tilbage, at de nu føler sig tilpas med at gå ærmeløs om sommeren, noget de typisk har undgået i mange år.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...