I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Lægger du din jaderulle til opladning i fuldmåne?

Det har været et helt nyt kapitel for mig at gå ind i produktionen af mine ansigtsruller. For ikke nok med at jeg pludselig fandt ud af, at langt de fleste af de ansigtsruller, vi gladeligt bruger til at massere ansigtet og skabe god karma med, faktisk i sig selv har virkelig dårlig karma. De bliver typisk lavet på tvivlsomme fabrikker, slebet med kemikalier og af sten, der kommer fra steder, du ikke vil støtte og derfor har jeg brugt over et halvt år på at få håndlavet mine med naturlig slibning, naturlige olier og med sten fra ordentlige steder. For sten og krystaller handler jo netop om god karma og det bliver en stadig større trend indenfor skønhedsverdenen, at dem, der har lavet de produkter, du stiller på hylden, skal have gjort sig umage med, hvordan de er produceret. Men så er der også en masse andet om disse sten som jeg hver dag lærer noget om. Jeg har nemlig kunder og læsere, der ved en masse om den slags ting, og af en af dem lærte jeg, at man skal lægge sin jaderulle/rosenquartzrulle/ametystrulle i vinduet, når det er fuldmåne. Det skulle rense den og oplade den. Nåede du ikke fuldmånen i nat, så er det fuldmåne igen den 31. marts. Hey, man kan aldrig få for meget god karma, tænker jeg.

3 Kommentarer

 • Svar
  Lise
  6. marts 2018 kl. 17:37

  Elsker at rulle – dejligt med mere viden ? jeg vil dog høre Charlotte hvilke eye pads du kan anbefale? Meget gerne begrundelse og evt. Flere forslag. Har hidtil brugt dem fra Helena Rubenstein, da du engang anbefalede det til en advent i Magasin 😉

  Mvh. Lise

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. marts 2018 kl. 11:25

  Kære Lise,

  Hvor dejligt at det kan bruges. Jeg er selv meget grebet af den del af skønhedsverdenen lige nu, så mon ikke at der kommer mere;)

  Mht. eyepads, så holder Helena Rubinstein absolut stadig, og det samme gør Shiseido og Rodial. Men lige nu er jeg selv stor fan af BioEffects nye pads til øjnene. De er helt uden dikkedarer (altså ingredienser du ikke vil have i dine produkter) og man ser synligt frisk ud, når man har brugt dem. Jeg ved ikke, om de laver prøver på dem, men du kan prøve at høre, så du kan se, om det er noget for dig.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lise
  8. marts 2018 kl. 13:56

  Tusind tak for svaret Charlotte. Jeg tror jeg vil prøve Bioeffects pads, da jeg er gravid, så meget gerne vil undgå dikkedarer ?

  Mvh. Lise Bruun

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...