I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Jo, de drikker helende vand på Instagram (og ifølge eksperter kommer du også til det)

Hvis alt dét med krystaller, mineraler og rosenquartz-ruller er lidt hokuspokus for dig, så bliver det stadig mere almindeligt derude at inkludere det i både din skønheds- og sundhedsrutine. Nogle går så langt som til at kalde det for en af tidens største sundhedstrends. Lige nu er det fx en stor tendens på Instagram at drikke vand af særlige flasker med din yndlingskrystal i, den såkaldte crystal elixir. 

Ifølge eksperter er disse særlige vandflasker med krystaller en måde at overføre krystallens gode energi til dig og din krop (hvad der kan være yderst fristende, hvis man har den kommende uges vejrudsigt i tankerne). For krystalkyndige er der absolut intet nyt i disse crystal elixirs (og selv har du ganske sikkert drukket vand, der er renset med en kul på et tidspunkt), men nu har også Instagram fået øjnene op for dem og du kan købe særligt smukke krystal-vandflasker, der er yderst instagramvenlige. Man kunne måske godt forestille sig at smide et par sten i en af de vandflasker, du allerede har stående, men vær i så fald opmærksom på hygiejne og om det er en sten, der er egnet til at ligge i vand. Ametyst og rosenquartz er efter sigende gode krystaller at starte med, hvis du skulle få blod på tanden. Du kan også starte med at rulle dem over ansigtet for glød, løft og velvære.

Læs hvordan du bruger en jaderulle lige her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Regitze
  18. januar 2019 kl. 19:38

  Jeg elsker min jaderulle! Ansigtsmassage er bare så godt mod stress og anspændthed og for ens Skønhed, og du har lige fået mig til at indse at der også findes ametyst-ruller!! Nu skal jeg både have mig sådan en + rosenquartz varianten som allerede var på ønskelisten 😀 Med hensyn til krystal vandet, så er der krystaller som er giftige, altså afgiver giftige stoffer i vandet. Så man skal huske at gøre et ordentligt søgearbejde inden man hopper ud i det 🙂 Og så er det anbefalet at bruge slebne krystaller, da de rå lettere kan slå en lille flig af i kontakt med glas og evt andre sten. Det smager nu ellers overraskende godt! Jeg kan ikke forstå det – men jeg syntes vand smager anderledes efter det har trukket med krystaller.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   19. januar 2019 kl. 21:18

   Hej Regitze,

   Tak for din hilsen, og hvor dejligt at høre at du er glad for jaderullen (og ja, vi har også både håndlavede rosenquartzruller og ametystruller;)

   Man skal absolut se sig grundigt for, før man kaster sig ud i denne krystal-drikketrend. Jeg ville altid selv købe en krystalflaske fra nogen, der har rigtig god erfaring med og forstand på det, og aldrig gå i gang selv.

   Faktisk bruger nogle af vores skønhedsbrands netop krystaller i deres vandtanke, når de laver produkterne. Fx har Amly Botanicals rosenquartz i deres vandtanke, når de laver deres eftertragtede face mists. Det breder sig;)

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...