I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lad denne have en fast plads på dit skrivebord (din hud vil takke dig for det)

Denne rensende og beroligende ansigtsspray, der neutraliserer negativ indvirkning af forurening og digital stråling, er genial for sådan en som mig, der rejser meget og ofte sidder ved en skærm.

Sådan sagde Katrine Engberg, da hun blev interviewet om sine skønhedsvaner i Alt for Damerne. Katrine er som bekendt en af Danmarks førende krimi-dronninger og bruger mange timer foran en skærm.

Og hvorfor skriver jeg så det?

I forlængelse af gårsdagens indlæg om skrivebordsarbejde er det faktisk mere end relevant. Udover duftene som vi skrev om i går, så er der nemlig ét produkt, som har en helt fast plads på vores skrivebord.

For de fleste af os er det nemlig en reel skønhedsudfordring at sidde foran en skærm hele dagen. Alt fra Zoom-møder til projekter klares online, med kort afstand til skærmen, så huden bliver tør og øjnene ikke får lov at vandre. Det gør vitterlig noget ved ens krop, og søvn ej at forglemme.

Jeg kalder det for screen fatigue, og jo, det er vitterlig en ting. For sidder du ofte foran en skærm (og ja, din telefon tæller med) eller rejser du ofte med fly (ja, ikke nu, men ellers), så er der en vis sandsynlighed for at du oplever screen fatigue, der viser sig som ubalancer i krop og hud, og i længden har samme skadelige virkninger som UV-stråler og forurening. Vi taler tørhed, der er svær at slippe af med, ubalancer i huden og et kedeligt skær.

Det er i den forbindelse Katrine Engberg nævner Digital Detox Silver Rich Mist, som vi varmt anbefaler netop til meget skærmarbejde. Den fine økologiske ansigtsmist indeholder, blandt meget andet, pink Himalayasalt og magnesiumsalte, der hjælper med at fjerne uønskede affaldsstoffer, mens den antioxidantrige marinealge (den alle taler om i skønhedsøjemed lige nu) og rødbedeekstrakt er fyldt med gode næringstoffer til din hud, der får den tilbage på ret køl in no time. Den er eminent hvis du døjer med ubalancer og urenheder.

Brug den når du rejser og sidder længe i fly (I wish). Brug den når du befinder dig i forurenede byer. Brug den som antibakteriel roomspray i disse tider. Brug den til af friske huden op – den kan sagtens bruges over makeup. Og brug den i løbet af dagen, når du arbejder foran computeren eller sidder med telefonen, hvis du er en af mange, der arbejder hjemmefra eller sidder hele dagen foran en skærm på jobbet.

Din hud vil takke dig for det. Også på sigt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...