I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Japansk optur

Det er ikke kun os, der holder kæbelinjen skarp og oppe med den japanske kultroller Slim Cera Plus+. Skønhedsredaktør Sine Gerstenberg er også i gang og kalder den for ‘japansk optur’ i seneste nummer af Alt for Damerne.

‘Dobbelthagen er altid det, jeg kigger først efter på billeder, og derfor var jeg lige dele nysgerrig og skeptisk, da Charlotte Torpegaard fortalte om sin nye avancerede ansigtsrulle, hun havde hentet særligt hjem fra Japan. Slim Cera Plus+, som den hedder, er Japans mest populære ansigtsrulle. Det er den især, fordi den mindsker porer, ensarter huden og strammer op, mens den masserer ansigtet. Ansigtsrullen er lavet af plantefibre fra ginseng og har et lille solpanel med krystaller fra tourmalin, quartz og forskellige mineraler, der stimulerer huden og har samme effekt som microcurrent’

Det er ikke kun Sine Gerstenberg – og os – der ruller løs med Slim Cera Plus+. Ansigtsrullen er hypet vidt og bredt i alt fra Vogue til fransk Elle, der skrev ‘it is amazing how good it looks’.

Fik jeg sagt, at den er skabt af to tidligere nobelpristagere i medicin?

Min egen oplevelse med Slim Cera Plus+ kan du læse lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...