I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Clean Desk, Clear Mind

Der sker meget på vores skriveborde i disse tider; alt fra hjemmeskoling og lektiecafé til arbejdsstation, mødeplads og frokostcafé. Det kan godt blive en rodet affære. Det er National Clean Your Desk Day i dag, så lad os benytte lejligheden til at finde balancen mellem Zoom og zen.

Men først et fun fact. Det forlyder nemlig, at hedengangne stylist Isabella Blow (det var hende med de kæmpestore hatte formet som fugle eller skibe, der skyggede for alle, der sad bag hende til de store internationale modeshows) hver aften ryddede sit bord på Vogue, da hun arbejdede dér, og tørrede af i Evian og Chanel No. 5.

Helt så excentriske er vi ikke, men både oprydning og duft er en vigtig del af en god arbejdsstation. Clean Desk, Clear Mind forlyder det blandt eksperter.

Og Isabella Blow var ikke den eneste, der inkluderede duft på Vogue. Samtlige Vogue-redaktører gennem tiden har sat stemningen på deres kontorer med duftlys. Det gælder alle fra Diana Vreeland til Franca Sozzani og Carine Roitfeld, der havde et signaturduftlys stående (vi kan varmt anbefale dette, hvis du ikke har fundet din favorit endnu).

I skønhedspavillonen som i høj grad er vores arbejdsstation er duften, du bliver mødt med, når du træder ind ad døren også en yderst vigtig del af den oplevelse, du får hos os. Det er også den, rigtig mange af jer, kommenterer på og spørger efter, når I besøger os. Vi bruger ikke parfumer som Isabella Blow eller duftlys som Vogue-redaktørerne, men i stedet de rene essentielle olier fra Amly som udover at dufte fantastisk og på ingen måde anmassende (mere som en accent i luften) også har en effekt på sindet.

Ofte bruger vi Purify, der renser luften, hvad der har været vigtigt for os de seneste mange måneder, men også Restore som opløfter, så alle, der kommer ind hos os, får en opløftende oplevelse (guderne skal vide, at vi har brug for det). Senest er Hearten blevet en favorit hos os, fordi den er hjertelig og byder velkommen med hjertet i stedet for hovedet. Det er også den, Amly-pigerne selv inkluderede i deres borddækning juleaften for at fuldende oplevelsen for alle ved bordet.

Du kan godt tørre skrivebordet af med en klud opvredet i Evian og en dråbe af din yndlings-oil-blend. Men vi foretrækker nu at dryppe dem på de fine krystaller i det lille Room Fragrance Set, så de kan stå og sprede deres duft og oplevelse over flere timer.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...