I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Da modellerne selv kunne vælge, valgte de disse

Backstage til de store internationale modeuger er der normalt ikke den store bestemmelsesret for modellerne. De sætter sig i stolen og så bliver de iført det makeuplook, den frisure og det tøj, som andre har valgt for dem uanset hvad de så ellers selv mener om det.

Sådan var det ikke til designeren Roland Mourets seneste show i London. Her gav makeupguruen Val Garland modellerne selv lov til at vælge dele af makeuppen, herunder hvilken farve neglelak, de ville have på. Det var Kure Bazaar Paris, der stod bag modellernes manicure og de havde taget hele sortimentet på 70 lakker med alt lige fra lys rosa og klassisk rød til jeansblå og sæsonens allestedsnærværende favorit-nude (den er i øvrigt tilbage på hylderne efter at have været revet væk i hele Europa – grab it before it’s gone). De havde også sneget deres nye vinterkollektion med tre brændte røde farver med, og den har en helt særlig tiltrækningskraft for på nær et par stykker, der valgte orange og blå var det disse tre lakker, modellerne kastede sig over. De er også virkelig smukke og jeg har selv fået et crush på dem.

Egentlig er de inspireret af Afrika, hvad du også kan høre på navnene – Sienna, Masai og Sari. Men de kunne lige så godt være inspireret af en dansk efterårsdag i skoven, og Kure Bazaar Paris er ikke de eneste, der har ladet sig forføre af de brændte røde toner i vinteren. Lige om lidt vil du kunne finde dem i både Diors og Chanels Holidaylook, der kommer på hylderne om en måneds tid. Her er de sat sammen med guld.

Men vil du være på forkant (det vil du gerne, tro mig, de er så fine og perfekte til huden lige nu), så har vi allernådigst fået lov at få Kure Bazaars tre nye farver på hylderne allerede nu. Jeg har et særligt crush på den, der hedder Masai, men er du til dybe røde farver, så vil Sari være din nye bedste ven.

Nysgerrig? S find dem fluks her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...